2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

71 بازدید | 14 پست

من یه دختر ۱۹ساله هستم یک ساله عقدم تو دوران عقدم با همسرم رابطه کامل داشتم و بخاطر یه مشکلی که از دوران مجردی داشتم و بعد ازدواجم شدید شد و قرار بود با مادرم برم پیش یک دکتر زنان زایمان از ترس اینکه تو مطب متوجه بشه خودم رفتم بهش گفتم که رابطه داشتیم کلی دادو بیداد کرد رفت به پدرم گفت و..... الان من به یک مشاور نیاز دارم میخوام بدونم باید برم پیش روانشناس یا پیش مشاور زناشویی؟؟؟!

وا خب عقد کردید زن و شوهر هستید دیگه داد و بیدار میخواد چیکار 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

هیچکدوم پدر مادرت اگه نمیخواستن رابطه داشته باشی چرا عقدت کردن خوب نامزد میکردین اونا باید برن مشاور

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا خب عقد کردید زن و شوهر هستید دیگه داد و بیدار میخواد چیکار 

نمی‌دونم والا من خودم تو دوران کرونا عقد کردم بی سرو صدا حالا میگه برو خونت بدون عروسی هیچی تو لذت عروسی رو از خودت گرفتی و...آخه مگه باردارم ،،

نمی‌دونم والا من خودم تو دوران کرونا عقد کردم بی سرو صدا حالا میگه برو خونت بدون عروسی هیچی تو لذت ع ...

همسرت مگه با این موضوع مشکل دارا؟نمیتونستی سر اون مشکلت با خمسرت میرفتی دکتر زنان؟

نمی‌دونم والا من خودم تو دوران کرونا عقد کردم بی سرو صدا حالا میگه برو خونت بدون عروسی هیچی تو لذت ع ...

نامزدت چی میگه

خونواده ی اونم خبر دارن ک رابطه داشتید؟

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
همسرت مگه با این موضوع مشکل دارا؟نمیتونستی سر اون مشکلت با خمسرت میرفتی دکتر زنان؟

مشکلم سندرم فکر کنم نه اصلا مشکل ندارم چون مامانم این مشکلم داشت گفت باهم بریم ببینم چیه که گذاری از مقعد و واژنم یه تیر وحشتناک می‌کشه که یهو لبمو گاز میگیرم 

مشکلم سندرم فکر کنم نه اصلا مشکل ندارم چون مامانم این مشکلم داشت گفت باهم بریم ببینم چیه که گذاری از ...

بنظرم کار بدی انجام ندادی وبا همسرت رابطه داشتی بهتره خیلی با مادرت بحث نکنی وبذاری یکم زمان بگذره واینکه کلا اگه عروسی گرفتن واست مهم نیست برو سر خونه زندگیت نه بخاطر اینکه رابطه کامل داشتی بخاطر کزونا چون این کرونا تا پایان سال دیگه ام تموم نمیشه

بنظرم کار بدی انجام ندادی وبا همسرت رابطه داشتی بهتره خیلی با مادرت بحث نکنی وبذاری یکم زمان بگذره و ...

ولی من کلی برای فیلم فرمالیته هام نقشه کشیده بودم 

خب نباید تو دوران عقد رابطه برقرار میکردین شاید خدایی نکرده به مسکل برخوردین خواستین جدا شین

درسته ولی من تا شناخت کامل از همسرم نداشتم که این کارو نمی‌کردم و منو همسرم غریبه نیستیم دختر خاله پسر خاله هستیم