من بابام معلمه بازنشسته س ۵ تومن میگیره ، شوهر خاله م دانشگاه فرهنگیان خونده الانم ده سال سابقه داره ۴ میگیره ولی خب چون وقت اضافه زیاد داره مربی بدنسازه و مغازه وسایل ورزشی فروشی هم داره با اونا ماهی ۱۰، ۱۲ میلیون میشه درامدش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی ببین فرهنگیان خیلی عجیبه گزینشش ، من خودم رشته م تجربی بود ، ۹۸ کنکور دادم رتبه م ۲۰ هزار تجربی شد ولی تجربی واقعا سخته یه سال نشستم پشت کنکور انسانی که فرهنگیان قبول شم خیلی هم نخوندم در حد همونقدری که برا تجربی میخوندم خوندم رتبه م ۱۱۰۰ شد ولی حتی دعوت به مصاحبه هم نشدم ولی دوستم با ده هزار انسانی دعوت به مصاحبه شد قبولم شد الان معلمه پارتی و سهمیه هم نداشت ، منم سهمیه نداشتم ولی پارتیم بابام و عمه هام بودن ولی نتونستیم کاری کنیم ، کلا گزینش فرهنگیان قرعه کشیه ، واسه همین اگه تو انسانی به جز فرهنگیان هیچی دوس نداری نرو انسانی ، تو از هر رسته ی دیگه ای هم میتونی فرهنگیان بخونی پس یه چی برو که اگه این نشد یه چی دیگه که علاقته بشه ، تو رشته های دیگه ازین داستانا نیست ولی تو فرهنگیان و دانشگاه افسری و صدا و سیما و دانشگاه ارتش ممکنه تو گزینشش اذیت کنن بعد تازه مصاحبه هم که داره
وای پس خیلی کمه کنکورم عالی بشه برم امیر کبیر وکیلی بخونم بهتره که
اره بابا ولی تو همون وکالتم پارتی بازی زیاده بابای دوستم ۴ ساله داره واسه استخدام وکیلای دادگستری آزمون میده هر سالم با رتبه های بهتر از پارسال رد میشه ، کلا من یکی که حالم داره از ایران به هم میخوره