اگر میخایی پریود نشی ۷ تا ۱۰ روز قبل پریودی شروع کن بخور تا زمانیکه قطع کردی چندروز بعدش میشی
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر میخایی پریود نشی ۷ تا ۱۰ روز قبل پریودی شروع کن بخور تا زمانیکه قطع کردی چندروز بعدش میشی
والا یه ماه بود پریود شدم رفتم دکتر 30تا پروژسترون دادروزی3تا خوردم تا 10روز بعد چند روز ک کامل پاک شدم دوباره شروع شد گفت ال دی بخور از روز5الان 4شبه میخورم اصلا قطع نشده حس میکنم بیشترم شده😶😶
تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
والا یه ماه بود پریود شدم رفتم دکتر 30تا پروژسترون دادروزی3تا خوردم تا 10روز بعد چند روز ک کامل پاک ...
اهان وضعیتت با اونی من گفتم فرق میکنه
داروهات بخور همونجور پزشک گفته و قرص ال دی خونریزی حتما کم میکنه ادامه بده
مشکل فیبروم نداشتی سونوگرافی دادی؟
چندسالته؟ اختمالا هورمونات بهم ریخته و باید زمان بدی تا با دارو خوب بشع
من فقط ۱دونه ال دی خوردم داشتم میمیرم پریودم زیاد شده قبلا هم خون ریزی داشتم موندم چیکار کنم
برا چی ال دی خوردی؟ پریود بودی؟
اره خوردم ک بند بیاد فرداش انقدر حالم بد شد تهوع و سرگیجه شدید گرفتم برای همون دیگه ادامه ندادم ۴روز بعدش شدید شد کیست و اینا هم ندارم چکاپ دادم نمیدونم مال چیه
اره خوردم ک بند بیاد فرداش انقدر حالم بد شد تهوع و سرگیجه شدید گرفتم برای همون دیگه ادامه ندادم ۴روز ...
سرخود نخور اگر تو پریودی خواستی کم بشه دوتا مفنامیک اسید میخوردی ال دی همش هورمون اخرین درمان
آره دیگه دکتر گفت بخور این ماه نه ماه بعد برم برای ای دی اف
پیامم با کاربری دیگه بود.
ان شالله ای وی اف جواب بگیری