2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب نظرم بجای تاپیک زدن

و شنیدن این که خب احتمالا داره ...فلان میکنه بیسان میکنه

ک هم دل و ذهنتونو مکدر میکنه هم مسموم

امشب ی شام خوب درست کنید.ی لباس زیبا بپوشید بعد ازشون بپرسید

نزارید گنگ بمونه براش.شاید مشکلی دارن ک نیاز دارن ی مدت اسپیس ذهنی داشته باشن

چرا عادت نمیدین ذهنتونو ب مثبت اندیشی راجب همسر و مرد زندگیتون

رابطه ی مسئله دو نفره اس

بهتر نیست با پارتنر یا ۵۰ درصد این دونفره راجبش بحث کنید تا اینجا.

مطمئن باشید نتیجه خوبی میگیرید

میدونی چیه خیلی سخته در این مورد نظر دادن . آخه نمیشه گفت  مشکل اش جسمیه روحیه اصلا نمیشه تشخیص داد به نظر من رک و راست باهاش صحبت کن یا اینکه یه مدت خیلی حواست جمع باشه که داره چکار میکنه  

خدایا شکرت

دوستان استارتر فکر نکنم راست بگه سه روز پیش تاپیک زده که از یه نفر خوشم میاد کاش بهش برسم😳😑

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
واقعا نمیدونم شوهرم خیلی گرم بود ولی الان اصلا نمیفهمم چرا آخه

شاید روزه مبگیر زیادجون نداره

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
میدونی چیه خیلی سخته در این مورد نظر دادن . آخه نمیشه گفت  مشکل اش جسمیه روحیه اصلا نمیشه تشخیص ...

سرکار بودیم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
میدونی چیه خیلی سخته در این مورد نظر دادن . آخه نمیشه گفت  مشکل اش جسمیه روحیه اصلا نمیشه تشخیص ...

رک و راست اصلا یهو ی چیزی بهت میگه که دلتو میشکنه اخلاقش اینه بهش گفتم باهام بد حرف زد بالا گفتم حواسمم بهش هیت ولی خب کارش ی جوریه صب که من خوابم میره عصر ساهت پنج برمیگرده اگه بخواد خیانت بکنه راحت میتونه

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

طبیعی مردا ذهنشون درگیر باشه ، یا خسته باشن یه مدتی سرد میشن، غذاهای گرم مقوی درست کن مثل آبگوشت با گوشت گوسفندی، سردیجات کم کن، دارچین و عسل تو آب بریز بده بخوره، گل محمدی تو چایی بریز ، زعفران بریز تو چایی ، میتونی موز بده بخوره

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
نه بابا هرروز خیلیه منکه خوشم نمیاد😑

تاپیک دروغه

دوستان استارتر فکر نکنم راست بگه سه روز پیش تاپیک زده که از یه نفر خوشم میاد کاش بهش برسم😳😑

خانمی الکی نمیگم اون تاپیکو آبجیم زد هروقت بیاد پیشم با گوشیه من میاد نی نی سایت

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺