2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 64 پست

ازش چیز مشکوکی ندیدین؟کفه ترازو به سمت خیانته

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب طبیعیه اوایل عروسی هرروزه تااخرعمر هرروز باشه ک میمیره😂هفته ای یکی دوبارنرمالشه اگه کمتربود باهاش صحبت کن 

ماه رمضونم خیلی تاثیرداره اگ روزه میگره

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
ازش بپرس چرا اینطوری شده

چی بگم چند روز پیش گفام بهو گفت اه تو چقد چیزی گفتم یعنی چی گفت چقد ببخشید شهوتی یعنی نمیتونی طاقت بیاری ولی من منظورم چیز دیگه‌ای بود میخواستم مشکلشو بدونم ولی دلمو شکست

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
خب طبیعیه اوایل عروسی هرروزه تااخرعمر هرروز باشه ک میمیره😂هفته ای یکی دوبارنرمالشه اگه کمتربود باها ...

ن از عروسیم خیلی گذشته کلا همینجوری بود الان پنج ساله اینجوری بود یهو که سرد نمیشد 

چی بگم چند روز پیش گفام بهو گفت اه تو چقد چیزی گفتم یعنی چی گفت چقد ببخشید شهوتی یعنی نمیتونی طاقت ب ...

خب چه مدته اینجوری شده؟ شاید درگیری فکری داره. با خودتم اخلاقش عوض شده؟ 

من حسم میگه شاید مشکلی داره نمیخواد تو بفهمی

چه مشکلای اخه اصلا مشکل نداره از همه چیزش باخبرم دلم بیشتر از این شکسته که ارضا نشد چرا اداشو درآورد 

کااش هر روز بود همیشههه

😂شوهرمن معتقدهاینکاربدنشو ضعیف میکنه بیشتر از هفته ای دوبار 😑😮فککنم واقعاهم تاثیرداره

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز