2777
2789
عنوان

عاشقانه های من و پتو

132 بازدید | 8 پست

راستش همیشه عادت کرده ایم بنویسم از عاشقانه ها

اما عاشقانه ها که حتما وجود یک مونث و مذکر دلباخته نیست

من عاشق همین پتوی نرم و گرمم هستم وقتی سریال موردعلاقه ام را میبینمو وجودم را گرم میکند

حالا اگر به جمع دو نفره ی من و پتو یک مذکر اضافه میشد 

واقعا عاشقانه بود؟ اینکه مدام باید صدای تیک تیک تخمه خوردنش را گوش میدادم 

یا سوال های مسخره اش که مدام میخواست بپرسد :اخرش چی میشه؟ این دختره کیه؟ اخرش میمیره ؟

و هیچ نمیخواست درک کند من هم اولین باری است که این فیلم را تماشا میکنم

نه واقعا عاشقانه نبود

من با همان پتویم خوش ترم

وقتی بعد ازظهر پاییز است و انار گلپر و نارنگی کنار دستم باشد

و خزیده باشم زیر پتو

و قسمت جدید سریال مورد علاقه ام اماده باشد

بهترین ترکیب عاشقانه را دارم 

دست هایم را هم با داغی لیوان چای گرم میکنم 

پرت_نویس#  

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

شاید مذکری ک کنارت مینشست خودش ی فیلمباز بود خخخ

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید مذکری ک کنارت مینشست خودش ی فیلمباز بود خخخ

بعد باید خوراکیامو باهاش شریک بشم 

بعد صحنه احساسی نمیتونم گریه کنم بخاطر وجودش

نمیتونم جیغ بزنم صحنه های هیجانی

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
سلام خیلی فان و زیبا بود احسنت جانا🌹🌹🌹

خیلی ممنونم

تازه شروع کردم به نوشتن امیدوارم خوشتون بیاد

بعد باید خوراکیامو باهاش شریک بشم  بعد صحنه احساسی نمیتونم گریه کنم بخاطر وجودش نمیتونم جیغ ب ...

فیلمبازا موقع فیلم دیدن خوراکی نمیخورن معمولا

چرا دیگه اون خودشم جیغ میزد (گیردادما😶😂)

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
فیلمبازا موقع فیلم دیدن خوراکی نمیخورن معمولا چرا دیگه اون خودشم جیغ میزد (گیردادما😶😂)

پس شاید من فیلم باز نباشم 😬