negarrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 6189 عنوان اینجا کسی شربت بارهنگ بلده درست کنه؟؟ 1231 بازدید | 14 پست ؟؟ 1400/02/04 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی_78 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 611 نه بلدنیستم دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم. #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت. مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل. مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
مهستام عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1345 والا من یدونه بلدم که ناشتا باید بخوری ی قاشق غذاخوری بارهنگو با ی لیوان عرق نعنا 5 دقیقه با شعله خیلی کم میجوشونی بعد که ولرم شد نوشجون میکنی
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 والا من یدونه بلدم که ناشتا باید بخوری ی قاشق غذاخوری بارهنگو با ی لیوان عرق نعنا 5 دقیقه با شعله خی ... واسه چی هست؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 من با نعناع دم میکنمبا نبات یا شکر سرخ میخوریم دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 واسه یبوست و نفخ معده ممنون🙏🌹 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ژیگول،ترکیده_۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 2867 از اینا که خو اب میریزی باد میکنن چرا میجوشونید نه اونا فرق میکنه بارهنگ لعاب نداره
negarrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 6189 والا من یدونه بلدم که ناشتا باید بخوری ی قاشق غذاخوری بارهنگو با ی لیوان عرق نعنا 5 دقیقه با شعله خی ... برای یبوست میخورین؟؟
negarrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 6189 والا من یدونه بلدم که ناشتا باید بخوری ی قاشق غذاخوری بارهنگو با ی لیوان عرق نعنا 5 دقیقه با شعله خی ... میشه به بچه یکساله نیمه هم داد؟ هم نفخ دارن هم یبوست. اثر داره واقعااا؟؟
مهستام عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1345 میشه به بچه یکساله نیمه هم داد؟ هم نفخ دارن هم یبوست. اثر داره واقعااا؟؟ بله چون ضرری نداره البته خوب کمتر بریز هم عرق نعنا هم بارهنگ