سلام من ی سوال درمورد کوچولوم دارم اممم فقط میخاد بخابه حدودا از وقتی گرفتیمش تا الان 3 ماه شده24اذر گرفتیمش غذایی رو ک دوس نداره نمیخوره و اصن بی تحرک اصن بازی نمیکنه دفه های اول بازی میکرد تازه گرفتیمش اما الان ن چیکارش کنم اسمش هویجه و خرگوشمه:(
😐سه ماهه. از شیر گرفته شده.غذا نمیخوره.بازی نمیکنه.
خرگــــــــــوشع😐😐😐
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
مگ میشه غذا نخوره:/میخوره اما اگ از چیزی خوشش نیاد نمیخوره مثلا بهش نون شیرمال دادم نخورد:/
خو اونایی رو بده بهش که خوشش میاد
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
😂😂😂😂والا خرگوشای ما هویج و کاهو و یونجه و اینا میخورن😐مال شما باکلاسه فک کنم