2777
2789

خیره انشالله .بهتره از تعبیر خواب بپرسی .من خودم زنگ میزنم حرم امام رضا تعبیر میپرسم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه شمارشو بهم بدی عزیزم 

نی نی شاید😍

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
میشه شمارشو بهم بدی عزیزم 

اینا همه دفتر تعبیر خوابه۹۰۹۹۰۷۰۰۹۲

۰۵۱۱۲۰۲۰ مشهد امام رضا

۰۵۱۲۲۵۶۱۶۸اینم هستش از شاگردای آیت الله ربانی

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
یعنی میگی نی نی دارم اونو که دارم باردارم تو ده هفته ام

پس اگ پسرشد یا بزار رضا 

یاازالقاب امام رضا یاپسربزرگوارشون

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
اینا همه دفتر تعبیر خوابه ۹۰۹۹۰۷۰۰۹۲ ۰۵۱۱۲۰۲۰ مشهد امام رضا ۰۵۱۲۲۵۶۱۶۸اینم هستش از شاگردای آی ...

الان باید یه ۳ اضاف کنی راستی میشه ۰۵۱۳۲۰۲۰

پس اگ پسرشد یا بزار رضا  یاازالقاب امام رضا یاپسربزرگوارشون

وای جدی میگی خدا خیرت بده ایقد خوشحالم کردی اخه من همیشه دست به دعام که بچم ی پسر سالم صالح باشه خدا بهم ببخشه ی پسر دارم احمدرضا که گفتم یا امام رضا ی پسر بهم بده داد حالا این پسر شد چی بزارم 

وای پسر شد چجوری بهت شیرینی بدم ۲۰تونت ان تی دارم نمیدونم میگه جنسیت یا نه

عارع جان دل میگن بهت...

حال دلت خیلی خوب من ی گره توزندگیم دعاکن راحت بشم...

الهی بچت همونی باشه ک میخای

عارع جان دل میگن بهت... حال دلت خیلی خوب من ی گره توزندگیم دعاکن راحت بشم... الهی بچت همونی باشه ک ...

خدایا به حق این ماه عزیز هر مشکلی داری رفع بشه هرحاجتیداری روا بشه اسمت مهدیسا ست برات دعا میکنم هر صبح شب

خدایا به حق این ماه عزیز هر مشکلی داری رفع بشه هرحاجتیداری روا بشه اسمت مهدیسا ست برات دعا میکنم هر ...

قربونت برم مامانی مهربون....