2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا بحال از روی درد خندیدی؟؟؟

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

من ب این خنده پر درد مهارت دارم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
من زیاد😐هیچوقت غرورم اجازه نداده جلوی کسی گریه کنم بغض میکنم فقط  همه میفهمن ضایع میشم

دردناک تربن قسمت خنده اونجاست ک میخندی از ته دل اما میان قهقه زدن اشکت سرازیر میشه و میخوای طبیعی باشه مبگب از بس خندیدم اشک از چشمام اومد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز