2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 30 پست
اومد کلی کلاس بزاره   خوشبختیشو جار بزنه نقطه ضعفشو کوبیدی تو .....ش

عزیزم مثل اینکه حالت بده از عقده نمیدونی چه کار کنی معلومه خودت یا شوهر نکردی یا یه عن اقا گیرت اومده برو گمشو از تو تایپک من بیرون تا چشمات هم کوررر شه خیلییییی زیاد خوشبختم

نه عزیزم من هدفم این نبود

ایشالله که حال دل اسی تا آخر عمرش خوب و خوش باشه

من واسه خودم سوال بود واسه همین ازش پرسیدم. 

بد برداشت کردی عزیز....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا یه درصد اومد این کارو بکنه چقد طرز فکرت زشته که هرکی اومد تعریف کنه خوشت نیومد نقطه ضعفشو  بیان کنی 

🌌
عزیزم مثل اینکه حالت بده از عقده نمیدونی چه کار کنی معلومه خودت یا شوهر نکردی یا یه عن اقا گیرت اومد ...

اسی واسه سوالی که پرسیدم ببخش 

من از کجا بدونم سبک مغزا بد برداشت میکنن

ممنونم از همتون بچه ها اما من خودم به شخصه کسی هستم که حرف دلمو رو راست میزنم الانم خداروشکررررر خیلیییییی خوشبختم چون همسرم واقعا همه چی تمومه برام. اون زمان هم که اون تایپک و گذاشته بودم یه مشکل خیلی کوچک پیش اومده بود که من با نااگاهیم داشتم بزرگش میکردم و بله خداروشکر حل شد سریع امیدوارم همخ دست از این همه عقده ای بودن بردارن و از مشکل دیگران ناراحت شن به جای این همه مریض بودن

ن نگو بهتره منم گفتم مسخرم کردن

عزیزدلم راست میگی ولی خوب بین صدتا ادم خوب دوتا عقده ای هم پیدا میشه دیگ.. راسی من تازه واردم تو نی نی سایت اینجا شماره و اینا نمیوفته؟ بچه ها یه توضیح از نی تی سایت بهم بدید