2777
2789
عنوان

مامان ها کمک😭😭

270 بازدید | 36 پست

مادرهاتوروخدا کمکم کنید دخترم حدود 18ماهشه یه مدت شبانه روز خیلی بی تابی میکنه و همش باید بغلش کنیم خیلی اروم بود نمیدونم جرا چندوقته اینطورشده الانم امشب تا الان فقط بغل بود و گریه میکرد و نمیخابیدنمیدونم چشه چیکارکنم اروم بشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر توی خواب یهو جیغ میزنه و اجازه نمیده بغاش کنید احتمالا دندونای اسیایی اخریش دارن در میان که باعث درد میشن و دو سه ماهی همینجوره . تقریبا چاره ای نداره جز این که وقتی اینجوره بلند باهاش حرف بزنید اسم شیر رو بیارید و بهش شیر بدید بخوره چون مکیدن یکم دردشو ساکت میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دل دردی گوش دردی چیزی نداره ؟ 

گوشدرد ک نه برا دل دردشم پدی لاکت میدم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
قرآن بخون براش با آیه الکرسی 

خوندم بخدا 

دندوناش کامل شده؟ شاید داره آسیابهای آخر رو در میاره ؟ اونا خیلی بچه رو اذیت میکنه

اسیاب هاش درنیومده ژل دندون میزنم اما بازم ناارومه برای دندون هاش تا چه مدت نا ارومه؟

اگر توی خواب یهو جیغ میزنه و اجازه نمیده بغاش کنید احتمالا دندونای اسیایی اخریش دارن در میان که باعث ...

الان حدود دو هفته است اینطوری شده خوابش کم شده و همش در حال نق و گریه 

عزیزم اگه نمی دونی واقعا مشکلش چیه با دکترش تماس بگیر بهترین کارو بهت میده تا انجام بدی الان ما دقیقا نمیدونیم مشکل چیه وشاید راهی بگیم بهت که به ضرر بچت ات باشه امیدوارم هرچه زود تر اروم بشه 😍😗❤

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
عزیزم اگه نمی دونی واقعا مشکلش چیه با دکترش تماس بگیر بهترین کارو بهت میده تا انجام بدی الان ما دقیق ...

ممنونم گلم فردا میبرمش پیش دکترش😘🌹

الان حدود دو هفته است اینطوری شده خوابش کم شده و همش در حال نق و گریه  

آيه جهت بى خوابى طفل 

چنانچه طفلى بى خوابى داشته باشد و به خواب نرودباوضووروبه قبله بنويسد اين آيه را و زير بالين طفل گذارد. 

بعد بگويد 

لا حَوْلَ و لا قُوَّةَ اِلا بِالله العَلّي العَظيم

وَ يَسْئَلُونَکَ عَنِ الْجِبالِ فَقُلْ يَنْسِفُها رَبِّي نَسْفاً105فَ 
يَذَرُها قاعاً صَفْصَفاً106 
لا تَري‏ فيها عِوَجاً وَ لا أَمْتاً 

سوره طه آیات 105 تا 107
آيه جهت بى خوابى طفل  چنانچه طفلى بى خوابى داشته باشد و به خواب نرود بنويسد اين آيه را ...

ممنونم عزیزم الهی هرچی میخای خدا بهت بده