2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
چه قرصی چند وقت مصرف کردی

اسنترا راستش من نرفتم دکتر خاهرم خودش دوست دکتر اینا داشت رفت واسم خرید قرص اسنتراا بود ۱۰ ماهم بیشتر باشه کمتر نبود مصرفش

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....

کتاب میخونم 

میرم بیرون میگردم

خرید 

با دوستام صحبت میکنم

تنهایی تو یه ارتفاع و جایی که اروم باشه میشینم 

کلا ارتفاع حال منو خوب میکنه😅 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اعتیاد اور نیس؟من‌تو فکرمه فلوکستین بخورم.. شرایط زندگیم‌اوکیه مشکلی مدارم ولی حس میکنم هیچ‌چیز خوب ...

نه ولی اگه بخاایی از خاهرم میپرسم واست اونم به دوستاش بگه ک کدوم خوب تره مصرفش کنی

اسنترا راستش من نرفتم دکتر خاهرم خودش دوست دکتر اینا داشت رفت واسم خرید قرص اسنتراا بود ۱۰ ماهم بیشت ...

خفیف بوده افسردگیت.منم افسردگی ندارم ولی بخاطر مشکلات زندگیم همش ناراحتم.سرترالین یکی دوماه خوردم برا امتحان دیدم تاثیرش خوبه ولی کلا نخالف دارو ام برا همین قطع کردم نخوردم ولی تاثیرش خوب بود🙂

خدایا رهایم نکن😔

خفیف بوده افسردگیت.منم افسردگی ندارم ولی بخاطر مشکلات زندگیم همش ناراحتم.سرترالین یکی دوماه خوردم بر ...

نوالا شدید خیلی فشار روم بود تا حدی وضعیتم بد بود خاهرم منو برد پیش خودش ۵ بیشتر اونجا بودم

اسنترا 

رو عادت ماهیانه تاثیر نداره؟ مثلا زودتر از موعدش بشه؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
اسنترا 

خارجی یا ایرانی؟ روش نوشته آسنترا؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼