2777
2789
عنوان

روغن تراریخته

141 بازدید | 12 پست

شوهرم یه ماه پیش 4 تا قوطی بزرگ روغن مایع مخصوص پخت و پز خریده. نه من نه خودش نگا نکردیم تراریخته س. الان موندم استفاده کنم؟ مقدارش زیاده حیفه بریزم دور چیکار کنم؟ 

همه مواد غذاییمون تراریخته ست متاسفانه اینم کنارش

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم استفادش کن ولی دیگه سری بعد دقت کن...چون الان همه چیمون داغونه نون آب نمک سبزی صیفی جات سبزیجات مرغ همشون اصلاح ژنتیکو هورمونی هستن...همون روغن هم غیرتراریختشم میگن الکی هست همشون پارافین هست روغن سالم میخوای باید روغن کنجدو زیتون بگیری اونم نه ازین بازاریا بابد اصل بخری از جای مطمئن و روغن زرد گاوی و روغن شحم گاو.. 

من یه بار با فروشنده بخاطر اینکه روغن هاشو که تراریخته بود و میخواست به زور غالبم کنه دعوا کردم

دقیقا اینم همون موقع بود که مث الان روغن هیجا گیر نمیومد. شوهرم رفت فروشگاه رفاه اینارو خریده بود الان دیدم من. دیگه پس هم نمیگیرن 

آره ایده خوبیه. ولی خب اگه برامن ضرر داشته باشه برا یه فقیر هم همینه. شما باشید استفاده نمکنید؟  ...

بله آفرین چیزی که برای خود نمیپسندی برای دیگرانم مپسند... ولی استفاده کن طوری نیست اخه هیچ فرقی بین روغنای بازاری نیست مثلا روغن کنجد بازاری هم بگیری گرون باز همونم مورد داره