2777
2789

سلام الان بیشتر یه ساله که از فامیلای نزدیکم الوده ب ساس هستن برای همین هیچ رفت و آمدی باشون ندارم اما از خستگی تو خونه موندن چن روز پیش رفتم تا برگشتم بلافاصله لباسامو توی کیسه گذاشتم ک فرداش بشورم اما الان چن شبه ک موقع خواب و نصف شب حسش میکنیم و نیش میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم چغندر بزن برید بیرون میکشه فقط بعدش کم میبینید که باید خودتون بکشید ما داشتین سه چهار بار سم چغندر زدیم

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
فقط ميتونم بگم خودتو لباساتو زندگيت پر شده و بس

واقعا؟یعنی همچین چیزیه؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
میدونم در حد یکی یا دوتا ... همه جای خونه رو شستم و سم پاشی کردم اما فایده نداره هر روز هم جارو میکش ...

واس ما کم شده ولی هفته ای یک دونه میبینم.با اینکه همه جارو دیدم وبستم وگشتم.نمیدونم ازکجامیان.قبلا خیلی زیادبودن هرشب نیشمون میزدن.الان خیلی کم شدن

خب اون آشناتون چرا سمپاشی نکردن و... بعدم ساس اگه نیش بزنه جاش واملا مشخصه انگار آبله من یکبار قبل ...

کسی تقبل نمیکنه و هرکس رو دیگری میندازه .نهایت.بی فرهنگی و بیشعوری