2777
2789
خوب بیجاره درد دل کرده چه ربطی داره

آهان پس اونایی ک مثلا سرچهارراه یا چراغ قرمز میان میگن ۳تا یتیم دارم و شوهرم مریض و پول نون هم نداریم گدا نیستن.داره درد دل میکنه🤔

دروغ بود؟پربازدیدم شد که چجوری به عقلشون میرسه همچین داستانی

نه بابا نمیدونم قصد و هدفش چی بود میخواست خانواده اون اقا رو پیدا کنه بچه ها گفتن حتما طلبکاری و به این وسیله میخوای خانواده اونو پیدا کنی وگرنه 500 میلیون کم پولی نیست که بری دو دیتی تقدیم اونا کنی اونم بعد 20 سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه واس هرکسی پیش بیاد درست باید اینجا بگه بنظرت؟؟ منطقی و طبیعی و عادی نیست دیگ عزیزم

شاید دلش پر بوده و اومده درد و دل کنه... و ایده بگیره برای کار...

الان مثلا شما اومدی تو تاپیکات گفتی که تصادف کردی و بیمه گرونه و استیکر گریه گذاشتی خدای نکرده گدایی ...

من بخاطر تصادفم ناراحت بودم و سوال داشتم عزیزم

تقاضای کمک نکردم😊

خیلی فررررق میکنه ک‌بگم از گرسنگی گریه کردم

آهان پس اونایی ک مثلا سرچهارراه یا چراغ قرمز میان میگن ۳تا یتیم دارم و شوهرم مریض و پول نون هم نداری ...

اون فرق داره عزیز 

این خانم طفلی خودش جا کلیدی درست میکرد تا شکمشون و سیر کنه..اگه گدا بود این کار و نمیکرد

اون فرق داره عزیز  این خانم طفلی خودش جا کلیدی درست میکرد تا شکمشون و سیر کنه..اگه گدا بود این ...

کلا نی نی یارها گفتن اینجور تاپیکهایی ممنوعه و تعطیلش میکنن

من بخاطر تصادفم ناراحت بودم و سوال داشتم عزیزم تقاضای کمک نکردم😊 خیلی فررررق میکنه ک‌بگم از گرسنگ ...

خوب اون بنده خدا هم تقاضای کمک نکرد

بچه ها اینجا خودسون پیشنهاد دادن گفتن عکسی از کارات بگیر بعدم بچه ها چن سری پسندیدن و درخواست کردن. مردم الان تو اینستا  مشغول همچین کارایی هستن

خوب اون بنده خدا هم تقاضای کمک نکرد بچه ها اینجا خودسون پیشنهاد دادن گفتن عکسی از کارات بگیر بعدم ب ...

عزیزم عنوانش کلا ممنوعه

نی نی یار بارها گفته آه و ناله کردن و جلب ترحم و ...ک اهر سر ب کمک مالی میرسه ممنوعه

میتونست واس کارش تبلیغ کنه