بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم دیگه هیچ اعتمادی به اینجا ندارم. البته نمیشه پول نت رو بگی چون شاید بچه محصل داره خب قطعا ا ...
اینجا فضای مجازیه به همه که نمیشه اعتماد کرد ولی قضاوتم نمیشه کرد عزیزم شاید راست بگن، اونی که راست میگه خدا کمکش کنه اونیم که دروغ میگه خدا به راه راست هدایتش کنه
دیروز یه خانومی اومد عکس سنگ قبر گذاشت که شوهرم وقتی دانشجو بوده این اقا بهش خونه اجاره داده پول نگرفته حالا 500 میلیون میخوایم بهش بدیم خودش فوت شده خانواده شو اگه کسی میشناسه از رو عکس سنگ قبر پیدا کنه. جالب بود دو سه نفر میشناختنش. یعنی خانومه انقدر مشکوک بود و دروغ گفت
عزیزم ایشون التماس کسی نکرد که گل فقط گفت از فشار گرسنگی طاقت نیاووردم و گریه کردم همین. ممکنه برا ...
ادمدرد و دلم نمیتونه بکنه اینجا🤦♀️
ولی اینو میدونمزمین گرده🤷♀️
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤