2777
2789
والا منم دیگه هیچ اعتمادی به اینجا ندارم. البته نمیشه پول نت رو بگی چون شاید بچه محصل داره خب قطعا ا ...

اره منم بعدا فهمیدم دروغ گفته انگار

اما بازم نمیشه قضاوت کرد

وااا گداگشنه ک‌نبود یه تایمی شرایط براش سخت شده شوهرش کار داشت  حرفایی میزنیدا

ما ب کسی ک مثلا زار میزنه و گریه و التماس ک گرسنشه و نداره و...میگیم گدایی میکنه

شاید گدا معنای دیگه پیدا کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم دیگه هیچ اعتمادی به اینجا ندارم. البته نمیشه پول نت رو بگی چون شاید بچه محصل داره خب قطعا ا ...

اینجا فضای مجازیه به همه که نمیشه اعتماد کرد ولی قضاوتم نمیشه کرد عزیزم شاید راست بگن، اونی که راست میگه خدا کمکش کنه اونیم که دروغ میگه خدا به راه راست هدایتش کنه

کدوم؟

دیروز یه خانومی اومد عکس سنگ قبر گذاشت که شوهرم وقتی دانشجو بوده این اقا بهش خونه اجاره داده پول نگرفته حالا 500 میلیون میخوایم بهش بدیم خودش فوت شده خانواده شو اگه کسی میشناسه از رو عکس سنگ قبر پیدا کنه. جالب بود دو سه نفر میشناختنش. یعنی خانومه انقدر مشکوک بود و دروغ گفت

ما ب کسی ک مثلا زار میزنه و گریه و التماس ک گرسنشه و نداره و...میگیم گدایی میکنه شاید گدا معنای دیگ ...

گدا یعنی بیاد از سر نیاز ازت پول لباس و غیره بخاد

این خانم بنده خدا هم خودش هم شوهرش کار میکردن ولی متاسفانه درآمدشون کفاف خرج و مخارج زندگیشونو نمیداد

ما ب کسی ک مثلا زار میزنه و گریه و التماس ک گرسنشه و نداره و...میگیم گدایی میکنه شاید گدا معنای دیگ ...

عزیزم ایشون التماس کسی نکرد که گل

فقط گفت از فشار گرسنگی طاقت نیاووردم و گریه کردم همین.

ممکنه برای هر کسی این دوران پیش بیاد

عزیزم ایشون التماس کسی نکرد که گل فقط گفت از فشار گرسنگی طاقت نیاووردم و گریه کردم همین. ممکنه برا ...

ادم‌درد و دلم نمیتونه بکنه اینجا🤦‍♀️

ولی اینو میدونم‌زمین گرده🤷‍♀️

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
گدا یعنی بیاد از سر نیاز ازت پول لباس و غیره بخاد این خانم بنده خدا هم خودش هم شوهرش کار میکردن ولی ...

بعد مثلا تو سایت مجازی بیاد بگه گرسنمه و کلی گریه کردم

بجز اینکه واس جلب ترحم و کمک معنای دیگه ای داره بنظرت؟

دیروز یه خانومی اومد عکس سنگ قبر گذاشت که شوهرم وقتی دانشجو بوده این اقا بهش خونه اجاره داده پول نگر ...

دروغ بود؟پربازدیدم شد که

چجوری به عقلشون میرسه همچین داستانی

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

عزیزم ایشون التماس کسی نکرد که گل فقط گفت از فشار گرسنگی طاقت نیاووردم و گریه کردم همین. ممکنه برا ...

ممکنه واس هرکسی پیش بیاد درست

باید اینجا بگه بنظرت؟؟

منطقی و طبیعی و عادی نیست دیگ عزیزم

بعد مثلا تو سایت مجازی بیاد بگه گرسنمه و کلی گریه کردم بجز اینکه واس جلب ترحم و کمک معنای دیگه ای د ...

الان مثلا شما اومدی تو تاپیکات گفتی که تصادف کردی و بیمه گرونه و استیکر گریه گذاشتی خدای نکرده گدایی؟