2777
2789
عنوان

وای خدا،

91 بازدید | 7 پست

پس از سالها با خون دل خونه خریدم ، خونه خوبه اما چند تا بچه بسیار شیطون هر روز میان با توپ جیری میزنن به دیوار و پنجره با زبون خوش حرف زدم با زبون تند حرف زدم اما انگار نه انگار امکان جابجایی هم ندارم ما همکفیم یه دسته میرن باز یه دسته دیگه میان طبقه بالاییمون هم بیشتر مواقع شب نشینی داره و مزاحمت ایجاد میکنه دوست دارم بمیرم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
مشکل اینه رسم آپارتمان نشینی زودتر از فرهنگ آپارتمان نشینی گسترش پیدا کرد تو کشور ما

آره واقعا خیلی زجر اوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله زنده باشی و سلامت عزیزم این مشکل همه جاییه اپارتمان همینه بادرامد این دوره زمونه خونه ویلایی هم برا خیلیا دست نیافتنیه باور کن منم چون روزه میگیرم  تا اذان صبح بیدارم میخام صبح تا ظهر بخام ولی متاسفانه با بازی بچه های تو کوچه و صدای ماشین و خونه سازی اطراف صبح زود بیدارم حرصم در میاد ولی چاره ندارم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
انشاالله زنده باشی و سلامت عزیزم این مشکل همه جاییه اپارتمان همینه بادرامد این دوره زمونه خونه ویلای ...

آره مامانم هم همینو میگه ،،انشاالله شما هم زنده باشید کامنتت خستگی رواز تنم پاک کرد آدمایی مثل شما فرشته اند چقدر سر دردگرفته بودم حتا از غصه شام هم نخوردم 

آره مامانم هم همینو میگه ،،انشاالله شما هم زنده باشید کامنتت خستگی رواز تنم پاک کرد آدمایی مثل شما ف ...

عزیزم اینقدر فکر نکن با ناراحتی که مشکل حل نمیشه بدتر اذیت میشی خدا بزرگه به بزرگی و عظمت خدا من و شما و اونای که همین مشکل  و دارن به زودی زود میریم یه جای دنج و با کلاس و اروم و قشنگ بعد به هم پیام میدیم و میخندیم آمین

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
عزیزم اینقدر فکر نکن با ناراحتی که مشکل حل نمیشه بدتر اذیت میشی خدا بزرگه به بزرگی و عظمت خدا من و ش ...

وای عزیزم ممنون بابت دعای زیبات