من دهه هفتادیم بچه ها من اسم یه برنامه کودک میخوام بدونم که توش پری دریایی بود پاهاش مثل پری دریایی بود از آب میومد بیرون و تویهدجای کوچک و تاریک که سقفشم چکه میکرد،سکانساش هم تو ساحل بوده بیشتر درضمن انمیشن نبود خونه انسان بازی میکردن یادتونه اسمشو میخوام کمک کنید
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
فک کنم شبکه یک میدادی پیرزن هم بودباهاش اگه اشتباه نکنم
آره فک کنم تو ساحل خونه داشت پیرزنه ،خیلی خوب بود دلم میخواد اسمشو پیدا کنم فک کنم چاقم بود پیرزنه