2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه تقریبا دارن ولی من تا حدود خیلی زیادی تونستم برطرفش کنم. پیشنهادم اینه از مشاوره کلینیک لاغری وندا استفاده کنید. هم خوب راهنماییتون میکنن هم کارشون رو با ضمانت نامه کتبی انجام میدن و مبلغ رو برمیگردونن اگر درمان نشه.

🔥 لگ براق اورجینال رنگ مشکی 🔥

✅ پارچه ترک

Al Kim chic و هیوا

✅ کمر گنی ۱۰ سانتی متر

✅ سایز لارج ۳۸ تا ۴۲

✅ سایز ایکس لارج ۴۲ تا ۴۶

✅ دو ایکس لارج ۴۶ تا ۴۸

✅ سه ایکس لارج ۴۸ تا ۵۲

✅ قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-براق-رنگ-مشکی/

منم بالای ۱۰ سال بود که برای درمان اقدام میکردم چون واقعا روی مخم بود، راستش هرجا که می رفتم یک دستگاه برای سلولیت داشت ، که من کامل جلساتمو می رفتم اما تغییر نمی کردم ، حدود یک سال پیش رفتم یکجا که تبلیغ میکردن تخصصی روی این‌کار می کنن ، خدایش خیلی بهتر شدم، هر سری میرفتم ۳ ساعت اونجا بودم، چندتا دستگاه مختلف داشتن ، بعد از اون موقع دیگه تمام کارهایی که گفتن سعی می کنم رعایت کنم که مثل قبل نشم ، آب زیاد می خورم، سه روز در هفته ورزش میکنم. نمکم کم کردم ، شیرینی هم خیلی کم می خورم ولی خداروشکر خیلی خیلی کم شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز