2777
2789
عنوان

بگم دوسش دارم یا نه🙄

194 بازدید | 18 پست

سلوم شبتون بخیر بخیر. قضیه از این قراره ک‌ من یکی از همشهریامون و فامیلامون چند ساله دوس دارم ‌(خوش نمیدونه) چند سال پیش باهم چت میکردیم ولی الان ازم نه شماره ای داره نه پیج اینستایی ...دیروز دیدمش انگار از اول عاشقش شدم اونم هی بهم نگاه میکرد هر از گاهی .بنظرتون اینستا فالوش کنم ؟یا اگ این کارو کنم سبک بازیه؟؟بنظرتون چیکار کنم خیلی دوسش دارم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو به این خیال که بگه از خدامه و باشه و حسرتش نمونه رو دلت 😑😑😑😑😑فقط پس فردا نیای اینجا زار بزنی غرورم شکست ابروم رفت پیشش منا خرد کرد فلان پسر ایرونی جنبه نداره خوددانی 😑

پشیمون شدم اصن خواهر😐

خودت میدونی عزیزم اخه پسرا جنبه ندارن بهشونم بگی میگن نههه خیییییییییییلی کم پیش میاد یکی بگه اره اگه میخای حسرتش بدلت نمونه پیه همهههه چیا باید بمالی به خودت یعنی اگه گفت ن یا نطرش عوض شد راجبت یا به کسی گفت و به اصلاح جار زد یا ازت متنفر شد و... هزارتا چیزه دیگه نباید خم به ابروت بیاری چون عرورت ابروت و عزتتت همه درگرو ایناست حالا بازم فک کن انتخاب باخودته