2777
2789
با ده تومن سرویس چوبم نمیشه خرید عزیزم

من سرویس چوب خریدم.کمدش شد۳۲۰۰،تختش شد۱۲۰۰،تشک تختشم شد۱۱۰۰

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چقدر زیاد میگین مگه چی میخرین مامان من ک گرفت شد ده تومن لباس بیرونی لباس نوزادی پوشک تخت و ...

همووون.بعضیا بیش از حد میگن یا اینکه کلا مارک میخرن.تازه خریدی وسایلتو؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

سرویس چوب خوب. لباس تا ۲ سال. اسباب بازی مناسب تا ۲ سال. لوازم بهداشتیش .بدون فرش و پرده و کریر و کالسکه چقدره؟  لباس و پتو و .... هم ایرانی خوب هم ترک بخرم چقدر درمیاد برای اقا پسرم؟

از تهرانم سفارش دادم 

عزیزم منم میخواستم از تهران تولیدی سفارش بدم.میترسم یه وقت زدگی داشته باشه.اینطوری نیس؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
بزند مهم‌نیست واسم رو به خوب منظورم همه چیزای لازمه 

من فقط چیزای لازم که برای چند ماه اول لازمه خریدم. حساب نکردم چقدر شده ولی هرچی میخریم تمومی نداره. هر بار که بریم خرید وسایل کوچیک زیر دو میلیون نمیشه. تازه چون بچه اوله مادرم و مادرشوهرمم کلی چیز خریدن ولی باز تمومی نداره

تلاش میکنم برای سرنوشت 
من از یافت آباد گرفتم شما از کجا؟

خخخخ همون دیگه . شما رفتید از مغازه های یافت اباد خرید کردی کلی کشیدن روش بهت دادن . در صورتی که اگر بری از تولیدی هایی که جنس میارن خرید کنی نصف قیمته. تازه همون چوب و همون کیفیت . من از خود تولیدی ها سفارش دادم 

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
اوه چقدر زیاد میگین مگه چی میخرین مامان من ک گرفت شد ده تومن لباس بیرونی لباس نوزادی پوشک تخت و ...

چجوری اینا همه شد ده تومن

من یه کمد تنها هرجا زیر سه تومن نیست 

تلاش میکنم برای سرنوشت