2777
2789
عنوان

مسواک زدن شوهر

293 بازدید | 11 پست

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

شوهرم تا من مسواکو دستش ندم مسواک نمیزنه تازه منم داره تنبل میکنه اونکه نمیزنه منم طرفش نمیرم اعصابمو خورد میکنه میگم خودت برو پی نظافتت من چرا بیارم اما میگه باشه و انجام نمیده 

یا مثلا یه شب براش بردم میگه خوابم میپره نمیخوام نازو ادا یه عالمه ک نمیزنم این رفتاراشو چون زیاد میبینم دفعه اخری تا گفت منم گفتم باشه خمیر دندون روشو شستم بردم گذاشتم سرجاش بعد میگه تو چرا ب مناصرار نکردی انگار کلا خوشش میاد من یه چیزو اصرار کنم چیکارش کنم خودش اینکارو انجام بده خسته شدم 

اصلا به دندوناش نمیرسه انقدر خودشو غرق کار میکنه ک نگو یه دندوناش شکسته میگم برو درست کن پشت گوش میندازه چیکار کنم راهکار بدید 

شوهرای شما میزنن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از مسواک نزدن شوهرت مطلعمون کردی😐✌

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

شوهرت زیر سی ساله؟

چون خیلی بچه است

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

واااااای خونه ما هم همینه هر روز دعوا داریم سره این موضوع 

ببخشید منم گفتم تا نزنی دیگه بوس و اب و این چیزا نداریم کم کم داره درست میشع

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

تحریمش کن کلا ماچ و بوس لب تعطیل تامام 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
2790
2778
2791
2779
2792