2777
2789

حالا نمیشه جمله نگم لایک بخورم............................................................................................................ خو یادم نیست.......................................................................یه لایک کنین..............................................تلو خدا..................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آقایون هم مثلا میگی چرا نمیگی دوسم داری؟ میگن حتما باید بگم؟ ندیدی تابستون پیش گفتی خیلی گرمه از سرکار داشتم میومدم برات هندونه خریدم😂😂

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

بس که پستام لایک نمیخوره حس پشمک حاج عبداله بودن بهم دست داده😎

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم ، که سرنوشت درختان باغمان تبر است

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کاش میشد از آدما‍‍یی که وارد زندگیمون میشن تعهد بگیریم که یا ما رو وابسته‌ی خودشون نکنن یا اگه وابسته شدیم حق رفتن نداشته باشن

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

😐😐😐😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

در این روزها بیشترمان نقش یک درخت خشک را در زندگی بازی میکنیم

نمیدانیم که باید چشم انتظار بهار باشیم یا هیزم شکن پیر ...

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌