2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خدا می خواست تو را بسازد،

چه حال خوشی داشت،

چه حوصــله ای !

این مـوهــا، این چشم هــا ….

خودت می فهمــی؟

من همه اینها را دوست دارم.

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

اینجا گودبای پارتی جعفره اینجا گودبای پارتی جعفره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍      عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری)  بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😑چی بگم😑 ایشششش😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نی نی سایت وعشقههه😌😝

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤