2789
عنوان

خیلی خسته ام...

90 بازدید | 10 پست

چندروزه بخاطر فشارکاری وعصبی کمرم گرفته و سرگیجه دارم.. ازونطرف عصراکه برمیگردم و میخولم استراحت کنم شوهرم میگه بریم خونه فلانی.بهمانی دعوتمون کرده. شباهم باید کارای دانشگاهمو بکنم.. دلم میخواست مدل زندگیش مثل خودم بود.. یاحداقل دوسم میداشت و کنارش اروم میبودم.. هر کلمه ای که بینمون ردوبدل میشه میرسه به بحث و درگیری.. من چه کنم🥺

کرونا رو بهونه کن و نرو چه بهونه ایی بهتر از این

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرونا رو بهونه کن و نرو چه بهونه ایی بهتر از این

واقعا فکرمیکنی اینا از کرونا میترسن؟ همین دیشب افطاریه ۱۵نفری خونه خواهرش دعوت بودیم و من شیشو نیم رسیدم خونه و یرب به هفت رفتیم اونجا!!

اخی عزیزم درکت میکنم اوایل آدم نمیخواد بی احترامی کنه دوست داره دل همرو به جا بیاره تا آدم خوبه باشه اما نمیشه جانم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

به‌مادرشوهرت یا هرکسی که دعوتتون میکنه بگو این روزا کمی کسالت دارم بهتره جایی نرم خطرناکه 

به‌مادرشوهرت یا هرکسی که دعوتتون میکنه بگو این روزا کمی کسالت دارم بهتره جایی نرم خطرناکه 

اره توو ذهنمه به خودشون بگم..اتفاقا واقعنم حالت سرماخوردگی دلشتم..شوهرم گفت خودتو میزنی به مریضی

الان سه ساله که اوضاع همینه ⁦☹️⁩

جایی که دوست نداری نرو به هیچ وجه چون فقط اذیت میشی مگه شوهرت به زور جایی میره؟ماهم مثل مردها حق انتخاب داریم میتونی اگه دوست نداری جایی نری .

میدونی چرا به عروسها میگن بعداز مدتها دُم درآورده برامون ؟.......چون از اول این عروس از رفت وامد خوشش نمیاد اما روش نمیشه بگه بعداز مدتی قدرت و توانشو پیدا میکنه وخود واقعیشو نشون میده اون وقت دیگه میشه آدم دو رو  بیچاره ما زنها