2789
تو با روح آزرده دنیا رو ترک کنی، اون عذاب روحی برطرف نمیشه، روحت همونجوری میمونه، فکر نکن خودکشی نجا ...

چه حرف خوبی زدی واقعا تا حالا فکر نکرده بودم یعنی بعد مرگ هم همه چی تو ذهن روح میمونه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم برنج یاسیانوررکدومشون راحت تره ودردش کم تره

هر وقت خودمو کشتم میگم چشم ولی فقط اینو میدونم قرص برنج زجر کشت میکنه تمام اندام های داخلی از هم متلاشی میشه در حالی که هنوز زنده ای 

یکی از علت هایی که خودکشی همه جا قبح داره! اینه که زندگی اطرافیانت داغون میشه پدر مادر خواهر برادر، عذاب وجدان راحت نمیذارتشون اگه یک کدوم از اینها رو دوست داری هیچ وقت فکر خودکشی رو هم نکن چون خودت که می ری ولی یکی دیگه رو نابود می کنی،

من نمیدونم مشکلت چیه ولی هر چی هست مطمئن باش مشکل تو واسه میلیونها آدم دیگه یه شوخی محسوب میشه

پسرم تاج سرم
یکی از علت هایی که خودکشی همه جا قبح داره! اینه که زندگی اطرافیانت داغون میشه پدر مادر خواهر برادر، ...

وقتی تو این دنیا زنده و مردت حتی واس یک نفر هم مهم نیس وقتی هزار و یک مشکل غیر قابل حل و بیماری داری ک نمیتونی آینده و زندگی داشته باشی و فقط باید حسرت بخوری تا زنده ای.... 😞😞😞

مهمه مطمئن باش

دوتا دختر اصفهانی که فکر کنم پارسال بود خودکشی کردن ، آخ آخ یه لحظه تصور نمیتونی کنی چه بلایی سر پدر و مادرشون اومد ، اینکه فرزندتو به مرگ طبیعی از دست بدی هزاران مرتبه راحت تر باهاش کنار میای تا خودکشی بچه ت یا برادرت یا خواهرت.

مشکلت هر چی هست ، راهش این نیست راهشو پیدا کن

پسرم تاج سرم
مهمه مطمئن باش دوتا دختر اصفهانی که فکر کنم پارسال بود خودکشی کردن ، آخ آخ یه لحظه تصور نمیتونی کنی ...

وقتی هیچ راهی نداره وقتی مدتها خودتو کشوندی تک و تنها وقتی ب هر دری زدی ن تنها بهتر نشد بدتر شد وقتی همش باید حسرت بخوری