2777
2789
عنوان

ساعت های جفت

124 بازدید | 13 پست

بچه ها یه مدتی میشه ک نا خودآگاه ساعت های جفت رو زیاد میبینم بنظرتون حقیقت داره ک میگن وقتی ساعت رو جفت میبینی کسی دارع بهت فکر میکنه؟لطفا نظراتتونو صادقانه بگین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی اعتقاد دارم اما تاحالا ندیدم درست باشه یا نه

خود ادم اون موقع حس میکنه 

مثلا من دیشب ساعت 03:03 دیدم تا 5 دقیقه تو فکر بودم حسش میکردم

اما امروز 22:22 دیدم اصلا برام مهم نبود

سینگل های ساعت جفت ندیده اعلام حضور بفرمایند😕😕💔💔

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔💔

نمی دونم راسته یا دروغ

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من خیلی اعتقاد دارم اما تاحالا ندیدم درست باشه یا نه خود ادم اون موقع حس میکنه  مثلا من دیشب ...

اخه من مدتی با کسی بودم ک واقعا دوسش داشتم و عاشقش بودم و اون ب بدترین شکل منو رها کرد من فراموش کردم و ازش گذشتم یه مدته خیلی ساعت جفت میبینم ینی اون داره بهم فکر میکنه باز؟

اخه من مدتی با کسی بودم ک واقعا دوسش داشتم و عاشقش بودم و اون ب بدترین شکل منو رها کرد من فراموش کرد ...

احتمالش هست 

خودت حسش میکنی؟! 

منم اتفاقا یه کانال فال تو تلگرام قبلا داشتم همه چیش درست بود دقیقا کات کردنمو و.... همه چیو جلوتر بهم میگفت و من بعد از جدایی باورش داشتم فال رو

بعد فاله بعد چن وقت میگف طرف داره بهت فکر میکنه و.... وقتی هم فال ماه تولد اونو گوش میکردم میگف داری بهش فکر میکنی

همه چیش درست بود

منم رل سابقم همش ازین ساعتای جفت میفرستاد برام بعد از جدایی من همش ناخودآگاه همون ساعات جفت رو میدیدم