2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید

98 بازدید | 20 پست

دلم هوای مجردی رو کرده میرفتم دانشگاه میرفتم سرکار همیشه تو اجتماع بودم الان همش تو خونه هستم و خانه داری و بچه داری نه آدمی میبینم نه طراوتی نه شادابی واقعا خیلی سخت میگذره کرونا هم هست نمیشه حداقل کلاسی پارکی مهمونی بری میپزیمو میخوریمو میخوابیمو با بچه سر و کله میزنیم واقعا دلم هوای دوران دانشگاه رو کرده کیا حس من رو دارن چه راهکاری دارید برا بهتر شدن حالمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی مراحل مختلف خودش رو داره دیگه ده سال بعدم میگی دلم واس بچه داری و... تنگ شده کلا همیشه از شر ...

این روزا واقعا حسرت نداره همممش تو خونه معلومه هیشکی از پیری خوشش نمیاد ولی ما هم جوونی نمیکنیم

این روزا واقعا حسرت نداره همممش تو خونه معلومه هیشکی از پیری خوشش نمیاد ولی ما هم جوونی نمیکنیم

من منتظرمرگم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
ذقیقا عزیزم منم حس تورو دارم فقط یچه ندارم همش داغون شدم وشاداب نیستم

وقتی آدم پویایی داشته باشه تو اجتماع باشه خیلی حالش بهتره آدم تو خونه زود پیر میشه باید همیشه یه انگیزه و فعالیتی باشه

این روزا واسه همه سخته

ولی تو مادری و وظیفه ی بزرگی رو دوشته

ایشالا بچه هات بزرگ شدن توام وقتت ازاد تر میشه

وقتی آدم پویایی داشته باشه تو اجتماع باشه خیلی حالش بهتره آدم تو خونه زود پیر میشه باید همیشه یه انگ ...

هم پول میخواد گلم که نداریم انقد توقرضیم ورشکست کردیم.وکل دارایی رفت

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
چی باحال منم دقیقاهمینجوریم جاهای خلوت وپیداکن برو پیاده روی

الان دیگه بعضی وقتا حوصله بچمم و شیطونیاش رو هم ندارم یه دقیقه دراز میکشم ده بار از رو شکمم رد میشه و میپره رو دل و کمرم چطور باهاش برم پیاده روی

هم پول میخواد گلم که نداریم انقد توقرضیم ورشکست کردیم.وکل دارایی رفت

واقعا قبول دارم مشکلات مالی خیلی آدم رو اذیت ممکنه بکنه ناامید نباش تو از حکمت خدا چیزی نمیدونی

الان دیگه بعضی وقتا حوصله بچمم و شیطونیاش رو هم ندارم یه دقیقه دراز میکشم ده بار از رو شکمم رد میشه ...

منم همینطورم اینجوری وقتی بچه تو ببری پارک انرژیش خالی میشه خودتم کیف میکنی خیلی براروحیه خوبه

واقعا قبول دارم مشکلات مالی خیلی آدم رو اذیت ممکنه بکنه ناامید نباش تو از حکمت خدا چیزی نمیدونی

دعا کن عزیزم زودتر تموم بشه خیلی سخته عزیزم.توکلم فقط بخداست از خدا خواستم سال دیگه ماه رمضون وضعم خوب بشه افطاری بدم.

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺