2777
2789
عنوان

دوازدهمیااا📢

54 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا به لینک زیر برید و از درخواست لغو امتحانات حضوری حمایت کنین 

اخه واقعا بی انصافیه مجازی درس بدن حضوری امتحان بگیرن اونم تو این وضعیت آشفته کرونا 

https://www.farsnews.ir/my/c/57616

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا فک میکنی بخاطر درخواستا لغو میکنن  دنبال این چیزا نباش بجاش بشین درس بخون

بله ما تلاش خودمون رو میکتیم اما ساکت نمیمونیم که آموزش و پرورش به گوشش برسه 

اون لینکم برای سایت معتبر فارس نیوزه که درخواستارو مطالبه میکنه و با نماینده مربوطه صحبت میکنن

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
بله ما تلاش خودمون رو میکتیم اما ساکت نمیمونیم که آموزش و پرورش به گوشش برسه  اون لینکم برای س ...

عزیزم بخاطر خودت میگم مام پارسال کلی امضا جمع کردیم ولی کسی ب هیجاش نبود ی روزم عقب نیوفتاد 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
عزیزم بخاطر خودت میگم مام پارسال کلی امضا جمع کردیم ولی کسی ب هیجاش نبود ی روزم عقب نیوفتاد 

اخه این مال فارس نیوزه که اگه حمایت بالا بره مطالبه گری میکنن از وزیر 

نمیدونم منم روش حساب نکردم ولی خب استرسمون میره بالا

حالا اگه تونستی برو حمایتو بزن ممنونت میشم