dfui7 مدیر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 137 عنوان زولبیا | مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست سلام کسی هست تا حالا زولبیا پخته باشه؟ من بامیه درست کردم خیلی خوب شد دقیقا مثل بیرونیا ولی زولبیام یکم طعم نشاسته میده و جیر شده ولی شکلش خوبه 1400/02/03 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dfui7 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 137 طرزتهیه بامیتونو بزار ک میگی خوب شده من درست کردم جالب در نیومد من بامیه رو با دستور ویژه مصطفوی درست کردم بزن اینستا اولین بارهم خوب شد
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6991 زولبیا من دفعه ی دوم خیلی سفت شد علتش چیه باید زیاد سرخ نکنی که قهوه ایی بشه مواد هم ۱اندازه باید باشه مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
dfui7 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 137 اندازه ماست و نشاسته باید یکی باشه بعد ۱قاشق ارد شرینی پزی و یه نوک قاشق چای خوری بگین پودر بعد قشنگ ... من نشاسته رو دوبرابر ماست ریختم خیلی طعم نشاسته میداد
بوست_دارم عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5046 ماست کم چرب یا پر چرب فرق دارهدفه اول کم چرب زدم خیلی خوب شددیشب دوباره درست کردم پرچرب زدم سفت شد
بوست_دارم عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5046 باید زیاد سرخ نکنی که قهوه ایی بشه مواد هم ۱اندازه باید باشه زیاد سرخ نکردم نمیدونم چرا مث لاستیک شد
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6991 من نشاسته رو دوبرابر ماست ریختم خیلی طعم نشاسته میداد ن گلم باید ۱ اندازه باشه حتمن اگه خواستی شهد شکرک نزنه میتونی جوهر لیمو بریزی توش مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 اندازه ماست و نشاسته باید یکی باشه بعد ۱قاشق ارد شرینی پزی و یه نوک قاشق چای خوری بگین پودر بعد قشنگ ... صد کیلو ماست و صد کیلو نشاسته باشهباید یک قاشق ارد بریزی؟😂😂😂😂خب چقدر ماست مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6991 زیاد سرخ نکردم نمیدونم چرا مث لاستیک شد از ماست بوده شاید اگه ماست ترش باشه اینجور میشه مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6991 صد کیلو ماست و صد کیلو نشاسته باشه باید یک قاشق ارد بریزی؟😂😂😂😂 خب چقدر ماست من واسه ۱لیوان گفتم اگه بشه ۲ لیوان ماست و نشاسته ۱قاشق و نیم ارد ارد باید کم باشه مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
dfui7 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 137 از ماست بوده شاید اگه ماست ترش باشه اینجور میشه من تو دستور دیدم گفت ماست ترش باشه منم ماست ترش زدم شاید برای همون برای منم سفت شد
بوست_دارم عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5046 از ماست بوده شاید اگه ماست ترش باشه اینجور میشه ماستم ترش نبود اما توی دستور نوشته بود پنج ساعت بزارید تا ماست ترش بشه من فقط یک ساعت گذاشتم مواد استراحت کنه
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6991 من تو دستور دیدم گفت ماست ترش باشه منم ماست ترش زدم شاید برای همون برای منم سفت شد ن ماست ترش ن مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 گراستم گلم ممنونم مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا