2777
2789
عنوان

زولبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زولبیا من دفعه ی دوم خیلی سفت شد علتش چیه

باید زیاد سرخ نکنی که قهوه ایی بشه 

مواد هم ۱اندازه باید باشه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
اندازه ماست و نشاسته باید یکی باشه بعد ۱قاشق ارد شرینی پزی و یه نوک قاشق چای خوری بگین پودر بعد قشنگ ...

من نشاسته رو دوبرابر ماست ریختم خیلی طعم نشاسته میداد

من نشاسته رو دوبرابر ماست ریختم خیلی طعم نشاسته میداد

ن گلم باید ۱ اندازه باشه حتمن 

اگه خواستی شهد شکرک نزنه میتونی جوهر لیمو بریزی توش 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
اندازه ماست و نشاسته باید یکی باشه بعد ۱قاشق ارد شرینی پزی و یه نوک قاشق چای خوری بگین پودر بعد قشنگ ...

صد کیلو ماست و صد کیلو نشاسته باشه

باید یک قاشق ارد بریزی؟😂😂😂😂

خب چقدر ماست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

زیاد سرخ نکردم نمیدونم چرا مث لاستیک شد

از ماست بوده شاید اگه ماست ترش باشه اینجور میشه

صد کیلو ماست و صد کیلو نشاسته باشه باید یک قاشق ارد بریزی؟😂😂😂😂 خب چقدر ماست

من واسه ۱لیوان گفتم 

اگه بشه ۲ لیوان ماست و نشاسته ۱قاشق و نیم ارد 

ارد باید کم باشه

من تو دستور دیدم گفت ماست ترش باشه منم ماست ترش زدم شاید برای همون برای منم سفت شد

ن ماست ترش ن

گراستم گلم

ممنونم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا