2777
2789
عنوان

تو جواب جات خالی چی میگین☺

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 25 پست

منم میبردی جام خالی نمیشد 😏

😂😂من یکم با ادب تشریف دارم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
جات خالی می تو

😂😂😂😂

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو وقتی منو دعوت نمیکنی یا به من نمیگی غلط میکنی میگی جات خالی😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
بگو وقتی منو دعوت نمیکنی یا به من نمیگی غلط میکنی میگی جات خالی😂

😂😂😂😂😂

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

خالی بند

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6328860/کی-میخوای-الان-بهت-زنگ-بزنهعک�%b

3

حتما از صفحه ۹ هم ببینید عکس هم اونجا گذاشتم سر بزنید

مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام   شیطون بلا مغرور خوجل  ترک قیزیام خوش حالمه😉     دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن.   ⬅️زندگی میکنم➡️   ☺   عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎
میخواستی منم میبردی که جام خالی نباشه 🌷😁

😍😁💐💐💐

به یه ورم مبارکم😐😐

😑😑😑😑