2777
2789
عنوان

😔😔😔خیلی ناراحتم

114 بازدید | 13 پست

ب شدت حوصلم سرمیره هیچ دوستیم ندارم ک جمعه رو حتی باهاش بگذرونم.

دلممم ب شدت برا عشقم تنگ شده ولی اون عین خیالش نیس چن روزه ی پیامم نداده😔

عین من 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بیابغلم گشنگم🥺❤

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دلتنگ شدم حالم خوب بود یهویی چشام پر اشک شد...

خیلی وقت ها یهویی اینجوری میشم

با خودم میگم شاید الان اون حالش بده که من ایجوری میشم💔😔

ای دل ساده....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اخه هیچ وقتم نمیتونم مث بقیه دوست پیداکنم 😔تنها وابستگیم ی نفر بود ک اونم....

تنها نیستی....

ولی تنهایی رو عشق است

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
منم خیلی دلتنگ شدم حالم خوب بود یهویی چشام پر اشک شد... خیلی وقت ها یهویی اینجوری میشم با خودم میگ ...

ن اتفاقا من مطمعنم اون الان دورش ی عالمه دوستاش و دور دور وشاده. کاش منم میتونستم.

چجوری باهاش کنار میای؟.

دیگه انگاری عادت کردم .همش برا خودم میگم خدا میدونه کجا هست و با کی خوشه من چرا الکی خودمو ناراحت کنم 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
دیگه انگاری عادت کردم .همش برا خودم میگم خدا میدونه کجا هست و با کی خوشه من چرا الکی خودمو ناراحت کن ...

منم مطمعنم الان خوشه اونقد رفیق داره ، شایدم الان یکیو اورده توزندگیش....