2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

141 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دوساله ازدواج کردم وضع مالیمون خداروشکر بد نیست ولی تاپ هم نیس شوهرم تازه یک ساله رفته سر کار ولی شرکت خوب و معروفی استخدام شده توی خانواده خیلی طرفدار داره و کلا همه ازش تعریف میکنن یه خواهر دارم که به من و شوهرم خیلی حسادت میکنه با اینکه پزشکه و وضع مالی توپی دارن ولی دوس نداره من و شوهرمم پیشرفتی داشته باشیم از اون دسته ادماس که دوس داره فقط خودش مرکز توجه باشه شوعرشم دقیقا همینطوره حاضره خودشو ب مریضی بزنه یا بگه شوهرم معتاده تا توجه ها رو بکشونه سمت خودش مدتیه خواستم طلا بفروشم و ب جاش طلای نو بخرم و فهمیدم رفته از طلاهام برداشته تا نتونم طلای خوب بخرم شوهرم خیلی بهشون بدبین شده رفتارای خواهرم دیگه داره افراطی میشه با اینکه بیشتر از پنج ساله ازدواج کرده و ی دختر سه ساله داره هنوز خونه بابا و مامانم زندگی میکنن چون میخان مرکز توجه باشن مدام دخترشو میزنه تا بقیه ب دخترش ترحم و توجه کنن حالا میخام راهنماییم کنید که چطور ب من و همسرم کار نداشته باشه چن تا سیاست زنونه توپ یادم بدید تا رفتاراشو کنترل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم سخت گفتی .

ولی کلابنظرم باادمیکه اذیت کنه وحسود فقط دوری.

واین کارای ناجورشوازشوهرت مخفی کن جولوش بدشونگو وگرنه تااخرعمرت سرکوفت میشنوی .

دودی کن ودوستی پیشرفتاتونم پنهان کن

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

اون ترحم میخواد و توجه تو بهش بده چیزایی رو که میخواد ترحم و توجه همین 😊

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

طرزبرخورد اون بابچش یازندگیش به تومربوط نیس ازنظرتواشتباهه و ازنظرخودش درست.

توفقط دوری کن وبیمنلی .رفت وامدم قط کن 

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
یکم سخت گفتی . ولی کلابنظرم باادمیکه اذیت کنه وحسود فقط دوری. واین کارای ناجورشوازشوهرت مخفی کن جو ...

متاسفانه چون با مادر و پدرم زندگی میکنن دوری یه کم سخته

حتی به پدر مادرمم بروز ندادم رفتاراشو تا حساس نشن ولی وقتایی که از شوهرم دارم برای مامان بابام تعریف میکنم مدام پوزخند میزنه یا میخاد عیب و ایرادی ازش پیدا کنه تا فقط خودش تو مرکز توجه باشه

متاسفانه چون با مادر و پدرم زندگی میکنن دوری یه کم سخته

پدرو مادرتو بعضی اوقات بیاببرخونه خودتون چندروزی نگه دار. بعدببروبزارشون خونشون.باهاش سلام کن ولی هم صحبت نه