2777
2789
عنوان

تیپ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 40 پست

خب انگار هنوز جانیفتاده ولی زشتم نیست قشنگ هم میشه اخه من دیده بودم خوشم اومد ولی حالا عرفی نیست

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹
اگه پالتو حجیمه و ترجیح میده روی چادر بپوشه . خب چه بهتر که روی مانتوی بلند تا مچ پا بپوشه 

اینطوری مثل گدا ها نمیشم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینطوری مثل گدا ها نمیشم؟

وااا این چه حرفیه آخه ؟😐 

حالا به قول خودت شاید به این مدل بگن گداست طرف ولی به چادر زیر پالتو دیگه باید به عقل طرف شک کرد 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ادم چادر نداشته باشه با حجاب هم باشه با گدا ها اشتباه میگیرنش اخه

😓😓😓 

چه تفکر غیر منطقی ای

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
وااا این چه حرفیه آخه ؟😐  حالا به قول خودت شاید به این مدل بگن گداست طرف ولی به چادر زیر پالت ...

شما یه بار جلو اینه امتحان کنید شاید اینقدراهم بد نباشه 

شما یه بار جلو اینه امتحان کنید شاید اینقدراهم بد نباشه 

چادر جلابیب نمیپوشم  

والا این روزا که هر لباس عجیب غریبی مد میشه من نمیدونم چرا زمستون چادریا باید در عذاب باشن یا همش بافت بپوشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز