2777
2789
عنوان

تیپ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیم قشنگه دیدم بعضیارو

دیگه اون چادر چیه زیر کاپشن که سر کردی روسری بپوش حجابت رو رعایت کن. زیر کاپشنت هم مانتوی بلند بپوش. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
والا فقط با عکس قانع میشم پالتو رو چادر توکتم نمیره

مثل اینکه شورت رو روی شلوار بپوشی. 

یبار بپوش تو آینه نگاه کن 😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خب روش بپوشی که چادر زیر پالتو میمونه اونموقع دیگه پوشیدن چادر با نپوشیدنش چه فرقی داره بنظرم قشنگ نمیشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خب روش بپوشی که چادر زیر پالتو میمونه اونموقع دیگه پوشیدن چادر با نپوشیدنش چه فرقی داره بنظرم قشنگ ن ...

خب حجم پاها پوشش داره باچادر

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹

پالتو پوشیدن رو چادر به منزله چادر نپوشیدنه . یعنی فقط اسم چادر برای طرف مهمه که بگن فلانی چادر سرشه 

وگرنه میتونه پالتو رو زیر چادر ساده بپوشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
پالتو پوشیدن رو چادر به منزله چادر نپوشیدنه . یعنی فقط اسم چادر برای طرف مهمه که بگن فلانی چادر سرشه ...

اخع پالتو زیر چادر نمیشه ادم پف میکنه

خب حجم پاها پوشش داره باچادر

حجم پاها😲

خوب عزیزم با مانتو یا پالتوی بلند هم بقول خودت حجم پاها پوشیده اس‌ 

من والا هیچ جوری متوجه نمیشم چادر نازک که مثل دامن تو باد اینور اونور میره زیر پالتو چه نقشی داره

جالب نمیشه 

من مامانم چادریه همیشه هم بهترین هارو تنش میکنه ،حتی پالتو هم میپوشه براشم مهم نیست ک گنده تر دیده بشه

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
حجم پاها😲 خوب عزیزم با مانتو یا پالتوی بلند هم بقول خودت حجم پاها پوشیده اس‌  من والا هیچ جو ...

عرض کردم چادر جلابیب

اخع پالتو زیر چادر نمیشه ادم پف میکنه

اگه پالتو حجیمه و ترجیح میده روی چادر بپوشه . خب چه بهتر که روی مانتوی بلند تا مچ پا بپوشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز