چادریم اما عاشق کاپشن و پالتوهستم کسی هم زورم نکرده چادر سر کنم خودم دوست دارم فقط یه سوال نظرتون چیه اگه یه نفر پالتو یا کاپشن را روی چادر جلابیب بپوشه زمستون البته بجز دانشگاه
اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب روش بپوشی که چادر زیر پالتو میمونه اونموقع دیگه پوشیدن چادر با نپوشیدنش چه فرقی داره بنظرم قشنگ نمیشه
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پالتو پوشیدن رو چادر به منزله چادر نپوشیدنه . یعنی فقط اسم چادر برای طرف مهمه که بگن فلانی چادر سرشه
وگرنه میتونه پالتو رو زیر چادر ساده بپوشه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگه پالتو حجیمه و ترجیح میده روی چادر بپوشه . خب چه بهتر که روی مانتوی بلند تا مچ پا بپوشه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️