2777
2789
عنوان

افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 53 پست
افطار میام خونتون کرونام ندارم پروتکلم کاملا رعایت میکنیم

خیلی خوش اومدی گلم 😍ولی ببخشید نمیتونم بوست کنم دیگه باید پروتکلارو رعایت کرد😁

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ما بعد شش ماه نون و کباب با سبزی میخوریم پسر بزرگم ۱۳ سالشه صاحب کار شوهرم دیده این روزه میگیره ۵۰ ت ...

اخی عزیزم نوش جانتون خیرش رو ببینین

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوش اومدی گلم 😍ولی ببخشید نمیتونم بوست کنم دیگه باید پروتکلارو رعایت کرد😁

عزیزدلی بدون بوسم راضییم   نماز روزتون قبول درگاه حق بانو💚

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
چرا ک نــــ بیا قدمت روچشم خودم باهم میریم👭     صابخونه اکی نداده تورم دعوت کردم   ...

گفتم بیاخووووو 

ولی همراه داری تعداد زیاد شد میفرستمتون تویه اتاق درم قفل میکنم مبادا کرونا بگیریم😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
گفتم بیاخووووو  ولی همراه داری تعداد زیاد شد میفرستمتون تویه اتاق درم قفل میکنم مبادا کرونا بگ ...

ای جاااان قبوله😂😂😂❤

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
عزیزدلی بدون بوسم راضییم     نماز روزتون قبول درگاه حق بانو💚

ممنون عزیزم😘

از شما هم قبول باشه

افطاری نون سبزی وپنیر اینا میخوریم 

شام  خور نیستیم 

سحری ام میخوام خورش الو درست کنم

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤