2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

224 بازدید | 11 پست

بچه ها صحت داره که از فردا میخان به ۶۵ سال به بالا واکسن بزنن؟

یا زیادی خوشبینم؟

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهفته دیگه.واکسن روسی توایران تولیدمیشه.4میلیون دوز..اخرماه هم واکسن برکت...تولیدمیشه اونم4میلیون

ان شاءالله

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

سلام عزیزم،تاپیکتون ک راجب بیماری پدرتون رو خوندم کلی امیدوار شدم،بابای منم الان ۱۰ روزه تو ای سیوعه،با اکسیژن ۶۰ رفت بیمارستان،الان اکسیژنش بدون دستگاه ۷۵،خداروشکر حالش بهتره،ولی ما دل تو دلمون نیست،تو این چند روز صدبار مردم و زنده شدم،خدا پدرتونو حفظ کنه،دعا کن بابای منم زودتر مرخص بشه و بیاد خونه،

خدا جونم هزاران بار شکرت❤
سلام عزیزم،تاپیکتون ک راجب بیماری پدرتون رو خوندم کلی امیدوار شدم،بابای منم الان ۱۰ روزه تو ای سیوعه ...

سلام عزیزم

خدارو هزارمرتبه شکر عزیزم ان شاءالله بهترم میشه

چه روزایی رو گذروندیم خدا واسه کسی نیاره