2777
2789
عنوان

دل گرفته های من..

62 بازدید | 0 پست

خب دلم خیلی گرفته 

دلم ک همیشه گرفته :) ولی ایندفع بیشتر

ناامیدشدم..ناامید بودماا..ن ن من امیدوار بودم و هستم و خواهم بود :)

امادلم گرفته خیلی گرفته..

واقعا حق یه ادمه اینجوری زندگی کنه؟

ن ن من زندگ نمیکنم.. فقد نفس میکشم :))

خدایا کمکم کن..دستمو بگیر ..ناامیدم نکن.. من بغیر از تو کیو دارم اخه؟؟ :)

هوامو داری؟..الا منو میبینی؟امتحان گرفتن بس نیست؟

دیگه تحملشو ندارماا ..دیگ کم اوردماا.. دیگ نمیتونماا

دیدی بامن چیکار میکنه؟میشه تو بش بگی اذیتم نکنه؟میشه توبگی دلم زود میشکنه؟میشه بگی در برابرش چرا انقد ضعیف شدم؟میشه اتفاقی ک دوس دارم برام پیش بیاد؟؟خدایا لطفا

هیچوقت از ته دل چیزیو ازت نخواستم ..اما الان ۳ ساله ک میخوامش.. میشه بدی بهم اگ ب صلاحمه؟میدونم میدونم میگی صبر کن صبور باش توی خواب هام بهم میگی ک تحمل داشته باشم میگی پایان شبه سیه سپید است

اما صبرم لبریز شده ..دیگ‌نمیتونم..دیگ سخته..بدون اون نمیشه..نمیخوام دیگ زندگیو بدون اون..دیگ دلخوشیی ندارم بدون اون

کل دلخوشیم اونه..کمکم کن خدایا

هوامو داشته باش دورت بگردم 

میدونم 

میدونم اصلا بنده خوبی نیستم ..خیلی بدی کردم.. پیشت روسیاهم..اما تو ببخشم :)

اما تو نجاتم بده از این حال :)

منتظر معجزه هستم ..معجزه تو نشونم بده ..دیگ بریدم

بغض دارم..بغض بدی دارم..نمیتونم گریه کنم..نمیشه..حالم خوب نیست ..خوردم زمین ..تو بلندم کن..تو دستمو بگیر ..تو خدای ممکنن هر ناممکنی ..

تو هوامو داری میدونم..ولی سخته ..وسط راه ناامیدشدم..خدایا دلم ..

دلم داره میترکه از این همه ناراحتی..مغزم دیگ داره میترکه..خدایا نجاتم بده ..دستمو بگیر..من بنده خوبی نبودم برات ..اما تو هوامو داشته باش..هیشکیو ندارم ..دلم ی مرهم میخواد برای رو زخمام..دلم میخواد سرمو بزارم رو شونه یکی گریه کنم

گریه کنم

گریه کنم تا خالی شم 

حس پوچ بودن دارم

هیچ حسی ب زندگی ندارم

خستم..کاش بجای نیایش من میرفتم ای سی یو یه کم ارامش میگرفتم به خواب عمیقی فرو میرفتم

من ..منی ک از زندگی خسته شدم ..منی که یه روز خوش ندارم..منی که خواب راحت ندارم

خواب کابوس خواب کابوس شب بیداری حس مبهم زندگی سخت مریضی سختی بی پول بی حسی نسبت ب همه چی

شب بیدار ..خستگی..ناامیدی..زندگی سخت..نداشتن دلخوشی..حس مبهم و سردرگمی..حس اشفتگی و روانی بودن..خواب ندارم دیگ 

ساعت ۴ میخوابم ۸ پا میشم :)چرا اینجوری شدم؟من اینجوری نبودم..

صدامو داری؟هوامو داشته باش منو به چیزی ک میخوام برسون و یاریم کن 

امیدم ب خودته ..ناامیدم نکن :)♡تو خدای خوب منی :)♡

تسلیم نمیشم ..یاریم کن دستمو بگیر ..منتظر معجزه ای از جنس خودت.. :)

فرشته ای با بال های خونی در صدای خنده ات با مرگ میجنگد.. خنده هاتو ضبط کردم دلبر ..همیشه گوشش میدم..همیشه تو مخم اکوعه .. دوست دارم حتی اگ بمیرم..

بماند به یادگار ..♡

۰۰/۲/۳

۱۷:۳۷

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره