2821
2789

خوبه دیگه

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون

امواتتونوخدارحمت کنه

لطف دارین

بقای عمر شما 

همینو بلدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خدا بچهاتونو حفظ کنه

خدا پدر یا مادرتو برات نگه داره

ما اینها رو هم میگیم

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

میگفتی... ممنون روزی شما باشه😂

ببخشید عزیزم... گفتم حال و هوات عوض بشه.... 

همینایی که گفتی خوبه دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آهان توشادی ها جبران کنم

غم نبینید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آخه به همشون همینو بگم؟😬

اگه کسی گفت خدا رحمتشون کنه... 

بگو

امواتنا و امواتکم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز