2777
2789
عنوان

پریود شدم😐

391 بازدید | 19 پست

پریودیایه من اینجوریه:

آب بخورم دلدرد میشم

سبزی بخورم دلدرد میشم

پیاز تو هر غذایی باشه دلدرد میشم

هرمیوه ای بخورم دلدرد میشم جز گلابی که اونم نفخ داره بازم دلدرد میشم.

چیزای ترش دلدرد میشم.

چیزای سرد دلدرد میشم.

گرسنم بشه دلدرد میشم.

ببخشید ،دسشوییم بگیره دلدرد میشم.اصلا تو این سیکل من متوجه نمیشم باید برم سرویس فقط دلم درد میگیره اخرم خودم میفهمم اها حتما دسشوییم دارم که دلم درد گرفته 😑

♡اینارو بزاریم کنار♡

دارو گیاهی

چای نبات و زیره 

کمپرس اب گرم 

قرصای مسکن 

استامینوفن دیکلوفناک مفنامیک اسید هیوسین

قرصای مسکن قوی 

نوافن شفافن ژلوفن 

امپول هیوتکس کتورولاک 

شیاف دیکلوفناک 

با هیچکدوم دردم ساکت نمیشه باید دردمو بکشم تا اخر 😑فک کنید من الان ۲۱ سالمه از ۱۵سالگی پریودیم همینجوری بوده پر از درد ، مدرسه تا ۴روز نمیرفتم ، تا وارد دانشگاه شدم کرونا اومد الانم ترم ۴ هستم 😁الحمدلله اگ کرونا نبود حالا حالاها باید ترم اول رو پاس میکردم ، خلاصه دکترم رفتم گفتن همینی که هست باید دردتو بکشی چون اینقد رفتم دیگ چیزی نمیدونن میگم اره اینو میخورم اره سونو رفتم اره انجامش دادم اونام دیگ میگن پس پاشو برو وقت مارم نگیر😐هعی خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خداااا

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

اخ اخ مثل منی

من یه بار فقط یه بار تو عمرم توی دوران پریودی قورمه سبزی خوردم مرگ رو به چشمم دیدم

میوه ها لبنیات سردیجات هیچی نمیتونم بخورم 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

اخی من امروز فقط یک ربع اینطوری دلم دردمیکرد فقط یه بالش نرم میفشردم توی دلم خیلی بدبود ولی  توخیلی داغونی غصم شد واست

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اخ اخ مثل منی من یه بار فقط یه بار تو عمرم توی دوران پریودی قورمه سبزی خوردم مرگ رو به چشمم دیدم م ...

فک میکردم فقط من اینجوریم بخدا هرکی میرسه بم میگه تو ادم نیستی 

اخی من امروز فقط یک ربع اینطوری دلم دردمیکرد فقط یه بالش نرم میفشردم توی دلم خیلی بدبود ولی  تو ...

ایشالله درد من و امثال منو هیچکی نکشه خیلی وحشتناکه  دوسته من 

فک میکردم فقط من اینجوریم بخدا هرکی میرسه بم میگه تو ادم نیستی 

من اسم پریودی میاد تنم میلرزه بس که عذاب میکشم

تازه سندرم پیش از قاعدگی هم دارم 😑

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
والا منم همینم..به نظرم خودتم آستانه دردت پایینه یکم باید بی اهمیت باشی

من ۴۳کیلوام ، نمیتونم تحمل کنم لاغر و ضعیفم و حس میکنم لاغر موندنم دقیقا بخاطر اینهمه درده