2777
2789
خب برو بخور دیگه حتما سحرا واسه اینکه نفهمن پریودی پا میشی سحری هم میخوری اره؟

نمی تونم برم بابام گیر میده میگه چرا روزه نمی گیری خجالت میکشم بفهمه من باپدرم راحت نیستم

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کالباس میخوام پیراشکی پیتزا

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من امروز نمار نخوندم خیلی چیزم‌😐😑

خب پاشو بخون دختر 

وقت هست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نمی تونم برم بابام گیر میده میگه چرا روزه نمی گیری خجالت میکشم بفهمه من باپدرم راحت نیستم

منم با بابام راحت نیستم

ولی خب همه میدونن خانما در ماه هفت روز پریودن

وقتی سحری نمیخوری مشخصه پریودی دیگه

اگرم پرسیدن بگو عادتم..

ن من کلا اب خیلیییی میخورم حتی اگ یه بشکه اب بخورم سحر بازم فردا تشنم😂روزایی ک روزه نیسم بالای پونز ...

اوه مای گاد🙃نووووووش، من بیشتر چای میخورم، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
منم با بابام راحت نیستم ولی خب همه میدونن خانما در ماه هفت روز پریودن وقتی سحری نمیخوری مشخصه پریو ...

بابای من نمیدونست 😂😂😂😂

خواهرم ازدواج کرد فهمید

به مامانم گفته بود مگه دخترا تو خونه باباشون پریود میشن😂😂😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من نبودم😐🚶‍♀️ کلیه دردو نمیدونم ولی سر بعضی پریودام بالشتمو گاز میگیرم ک صدام نره بیرون فق😐💔💔 ...

تو نت سرچ کن اگه علایم سودا رو داری،

درد قائدگیت به خاطر اینه،

سودا خیلی بده کم کم عوارض بیشتری میاره