2777
2789
قبول باشه گلم منم روزم گشنه نیسم فقد تشنممممم😂من همیشه فقد تشنه میشم گشنگی مهم نی

اصلا تشنه نمیشم، مگه سحر آب نمیخورین چجور تشنه میشید،

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی حالی هم به خاطر کم شدن آب بدنته. سحرها کاهو کلم بدون سس یا سبزی خوردن بخور نوشابه اصلاً نخور

مرسی عزیزم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اونايي ك شير ميدن يادت رفت 

من شیرمیدم بچه ولی روزه ام میگیرم خدا خودش کمک میکنه ب نظرم

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

خب عزیزم کلیت اسیب میبینه من خودم کلیم سنگ ساز بخدا از وقتی اذان میگه فقط دور مایعات خوردنم تا خود س ...

کار خوبی میکنی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من روزم خیلی هم خوشحالم چون افطار میرم خونه زن داداش عزیزم تولدشه

جای منم کیک بخور  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
من نبودم😐🚶‍♀️ کلیه دردو نمیدونم ولی سر بعضی پریودام بالشتمو گاز میگیرم ک صدام نره بیرون فق😐💔💔 ...

منم درد دارم تو دورع ام 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)