2777
2789
عنوان

متنم قشنگه ؟؟؟؟

216 بازدید | 7 پست

به نظرتون اینجا کجاست ؟ نوشهر یا پیرهرات ؟

بدون معتلی باید بهتون بگم چیزی که الان دارید میبیند فقط قسمتی از طبیعت زیبای شهر نمینِ اردبیله ، اینجا دریاچه سوهاست و باجمع شدن آب پشت سدی با همین اسم تشکیل شده جالبه بدونید اسم روستایی که این دریاچه بی نظیر رو درون خودش جا داده هم سوهاست و سوها نام فرشته زیبایی در افسانه های قدیمیه .

فقط یه طبیعتگرد حرفه ای درک میکنه حرکت از کوه های نمین ، رسیدن به دریاچه بینظیر سوها ، دیدن دریای خزر از یکطرف و جنگل فندقلو از طرف دیگه چقدر لذتبخشه، پیاده‌روی و رسیدن به آبشار جذاب لاتون هم میتونه لذت شما رو دوچندان کنه !

پس اگه عاشق طبیعت هستید و دریا، کوه و جنگل خوشحالتون میکنه پیشنهاد میکنم با یه برنامه ریزی عالی در اواخر بهار و اوایل تیرماه حتما به نمینِ اردبیل سفر کنید چون شانستون برای دیدن کره اسب های وحشی اطراف دریاچه بیشتر میشه، همچنین میتونید شاهد مه دلچسب منطقه باشید !

راستی اگه به روستای سوها سفر کردید، خوراکیای خوشمزه که توسط مردم محلی آماده میشن رو به هیچ وجه از دست ندید و حواستون باشه که در نهایت لطافت با این الهه زیبایی برخورد کنید چون مردم محلی و طبیعتگردان‌های  حرفه‌ای حساسیت زیادی روش دارن .

خدایا شکرت که هستی =)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری بهش پرو بال بدم ؟

یکم رویایی تر و ادبی تر بنویس اولش انگار داری با بچه های کلاس ابتدایی  حرف میزنی 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید