2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست
اتفاقا ديروز مادرشوهرم مارو دعوت كرده بود افطاري ما بوديم و عمه شوهرم و دختر عمش تا رفتيم تو خونش ...

اهمیت نده همینک بیخیال باشی بیشتر میسوزن منک هیچ وقت زودتر نمیرم برا کمک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش من الان ۷ ساله عروسشونم ولی یه بار بیشتر باهاشون سفر نرفتم بیرونم شکر خدا باهامون نمیاد ینی نم ...

نه... شوهرت خوب نیست مادرشو ضایع کنه.. اگه دوست دارید خودتون برید ندونه اصلا بهش نگید تا اونم دخالت نکنه

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
اهمیت نده همینک بیخیال باشی بیشتر میسوزن منک هیچ وقت زودتر نمیرم برا کمک

اخه من تو پيج يه روانشناس خوندم تو اينستا دقيقا مشكل منو نوشته بود

يه مادرشوهري بود كه گلايه كرده بود كه عروسم نيومده كمكم

روانشناس هم نوشته بود تو جوابش كه شما ايشون رو به عنوان مهمون دعوت كردين وقتي خودتون با ميل خودتون اين كارو ميكنين انتظار نداشته باشين كسي بياد كمكتون و در صورتي هم كه دختر دارين از دخترتون بخواين 

منم هيچوقت زودتر نميرم اما برم خونشون مهمون باشه حسابي كمك ميكنم اما اينكه قبلش برم و اينا وظيفه ما نيست

مام هر وقت ميريم مسافرت انگار از حسادت پاره ميشن😏

حالا خواهرشوهرم هي ميگفت بشين تو حالت خوب نيست

مادرشوهرم هي كار ميريخت سرم

راستش من الان ۷ ساله عروسشونم ولی یه بار بیشتر باهاشون سفر نرفتم بیرونم شکر خدا باهامون نمیاد ینی نم ...

نه اصلا گلایه نکن و بدشونو نگو چون همسرت جبهه می گیره و شروع میکنه ب دفاع کردن از مادرش بزا همسرت خودش باهاشون کنار بیاد  

نه اصلا گلایه نکن و بدشونو نگو چون همسرت جبهه می گیره و شروع میکنه ب دفاع کردن از مادرش بزا همسرت خو ...

اره من هیچی نگفتم شوهرمم دوتا بهونه اورد اونم دیگ چیزی نگفت ولی خب ینی چی اینکارا من خیلی بدم‌میاد

نه اصلا گلایه نکن و بدشونو نگو چون همسرت جبهه می گیره و شروع میکنه ب دفاع کردن از مادرش بزا همسرت خو ...

پارسال با همسرم میخواستیم بریم سفر شب قبلش رفتیم خدافظی خونشون مامانش گریه میکرد میگف دوست ندارم تنها برین میترسم و محل نمیداد و کلی دلخور شدم

همسرت چطور رفتار میکنه این مواقع؟

ما جفتمون از خانواده هامون خيلي دلمون پره خيلي اذيتمون كردن و ميكنن

سر همين جريان و چيزايي ك شوهرم با چشم خودش ديد از مادرش خيلي پشتم درمياد

با اينكه تو دوران مجرديش هيچوقت كمك نميكرد تو خونه ديشب چون من يكم بيحال بودم و كمردرد داشتم جلو همه پاميشد پا ب پاي من كار ميكرد ميومد اشپزخونه بهم سرميزد

تازه از قصد هم بمن نگفته بود زودتر برم خونه مادرش ميدونست دوس ندارم اينكارارو واسشون بكنم 

تو اين جور مواقع تفريحي باشه مسافرتي باشه ديگه الكي بهش ميگه سركارم

يا اگه تعطيل باشه تو خونه بهشون نميگه به محض اينكه بفهمن شوهرم خونست هي ميگن بياين خونه ما

مام مجبوريم همه چيو پنهون كنيم ازشون

حتي شوهرم نميگه چقد حقوق ميگيره در اين حد دخالت ميكنن

ما جفتمون از خانواده هامون خيلي دلمون پره خيلي اذيتمون كردن و ميكنن سر همين جريان و چيزايي ك شوهرم ...

وای ما هم همیجورن اگ‌تعطیل باشه فوری میگ بیاین یا تگ بریم اونجا نمیزارن برگردیم خعلییی حوصله این کاراشون ندارم شوهرمم میگ اینا محبتشونه ولی اصن خوشم نمیاد ازین کاراشون

ما جفتمون از خانواده هامون خيلي دلمون پره خيلي اذيتمون كردن و ميكنن سر همين جريان و چيزايي ك شوهرم ...

خوش بحالت ک شوهرت دوروغ میگ ،شوهر منک دروغ نمیگ ولی کار خودشو میکنه ولی احترام خانوادشم خعلی میزاره

خوش بحالت ک شوهرت دوروغ میگ ،شوهر منک دروغ نمیگ ولی کار خودشو میکنه ولی احترام خانوادشم خعلی میزاره

مام دستمون گيره اول زندگيمونه دارن قسطامونو ميدن 

وگرنه صد باره قطع رابطه كرده بوديم 

از بس ديونمون كردم