2789

بله البته زیاد ن یکی و دوتا

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن ولی اگه دونه های ۲۰ تا سیبو بخوری بخاطر سیانور میمیری

۲۰ تا ن گل

یه چیزی حدود ۲-۳گرم که معادل ۲۰۰-۳۰۰دونه سیب هست🙂

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

ولان مرگو میرا خیلی،عجیب شده،یکیو میشناسم بادرد دندون ازدنیا رفت یکی باسردرد یکی با خوردن توت یکی نون تو گلوش،گیر،کرد یکی بخاطر،داداش ک ای سی یو بود دق کرد مرد

زندگی زیباست اماعادلانه نیس
یعنی واقعا شنیدین از نزدیک؟

عزیزم کاری ب دیدن و شنیدن ندارم از نظر علمی ثابت شدس اگر ۲-۳گرم دونه سیب ک معادل ۲۰۰-۳۰۰تا دونه اس بخوری میمیری بخاطر سیانوری ک تولید میشه