2777
2789
بستگی به فرم بینیت داره خواهرم ۴ ساعت موند ولی دختر عموم ۶ ساعت

من بینیم کوچیکه فقط نوک بینیم فکرکنم کارداره 

والا خود دکتر گفت 2 ساعت بعد که بهدش آمدی میبرن بخش عصر هم مرخصی 

بیهوشی ترس نداره

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
من فقط یکم ازبیهوشی میترسم  مدت زمان عمل چندساعت کی مرخص میشی  چون منم دارم نوبت میگزار ...

سال جدید میدونم هزینش شده ۲۵ تا ۳۵...از بیهوشی اصلا نترس چون یه خواب عمیق و عالی خواهی داشت...مثل زمان قدیمم نیست...روزانه چند هزار نفر عمل میکنن و هیچ اتفاق بدی گزارش نشده....شاید یک یا دو نفر تو چندهزار نفر...پس بیخودی نترس.من ساعت ۴ بعدظهر رفتم اتاق عمل ساعت ۵و نیم بخش بودم.ساعت ۶ونیم مرخص شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال جدید میدونم هزینش شده ۲۵ تا ۳۵...از بیهوشی اصلا نترس چون یه خواب عمیق و عالی خواهی داشت...مثل زم ...

ترس منم از بیهوشی هست دکترم میشناسم خیلی خوبه کارش مامانم مخالفه  اون منو از بیهوشی ترسونده

سال جدید میدونم هزینش شده ۲۵ تا ۳۵...از بیهوشی اصلا نترس چون یه خواب عمیق و عالی خواهی داشت...مثل زم ...

اره خب الکی نباید بترسم

راست میگن بیمارستان تامین اجتماعی هزینه کمتری میگیره 

ترس منم از بیهوشی هست دکترم میشناسم خیلی خوبه کارش مامانم مخالفه  اون منو از بیهوشی ترسونده

منم میترسیدم اولش...حتی وصیت هم نوشتم.الان خندم میگیره...ببین بیهوشیش یه تجربه عالی میشه واست...وقتی اومدم بخش گفتم کاش همونجوری راحت میخوابیدم.عالی بودا عالی

منم میترسیدم اولش...حتی وصیت هم نوشتم.الان خندم میگیره...ببین بیهوشیش یه تجربه عالی میشه واست...وقتی ...

یا ابوالفضل 😂

بعدازبهوش آمدن درد خیلی داری

اره خب الکی نباید بترسم راست میگن بیمارستان تامین اجتماعی هزینه کمتری میگیره 

نشنیدم...ولی میدونم بیمارستانهای دولتی دانشجویی هستن و خود استادشون عمل نمیکنه و چون قراره آموزش ببینن دانشجوها میدن عمل کنن تا دستشون راه بیفته...بنظرم خیلی ریسکه...بینی چیزیه که تو صورته و یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی...پس برای عمل بینی دنبال دکتر ارزون نباش

اگه فکر میکنی به عمل نیاز داری و از بینیت خوشت نمیاد حتما عمل کن ولی اگه مشکلی با دماغت نداری بهش دس ...

دماغم انحراف داره عمل میکنم گفتم دیگه من بیهوش میشم عمل زیبایی هم بکنم

نشنیدم...ولی میدونم بیمارستانهای دولتی دانشجویی هستن و خود استادشون عمل نمیکنه و چون قراره آموزش ببی ...

این خودش دکتره

دکترهمتیان دانشجو نیست

یا ابوالفضل 😂 بعدازبهوش آمدن درد خیلی داری

نه اصصصصلا...حتی سر سوزن..من که هیچی نفهمیدم از عمل و درد بعد عمل...ولی بعد از عمل مراقبتهاش زیاده کلافه میکنه آدمو...خودتو آماده کن یه هفته باید از دهن نفس بکشی...بینیت کیپ میشه...سرت بالاتر از بدنت باشه موقع خواب..به پشت بخوابی و به پهلو نخوابی تا یه هفته...خلاصه خودتو آماده کن...باید صبور باشی دیگه