2789
عنوان

بهشت و جهنم؟!

174 بازدید | 8 پست

بهشت و جهنم همین جاست.درست در همین میان که داری زندگی میکنی هر باری که عاشق میشویم و عشق میورزیم در بهشتیم 

و هر باری که نفرت در وجودمان زبانه میکشد و دلی را می رنجانیم همین جا جهنم ماست

✨شمس تبریزی✨

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تو جهنمم😔😔😔خدا کجایی پسسسسس

نه در اسمان ها و نه در زمین جایی ندارم بلکه در دلهایی ک مرا باوردارند  جای گرفته ام

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
این دنیا واقعی نیست اون دنیا واقعیه ومیتونی اونحورکه میخوای زندگی کنی بشرطی که اعمالت خوب باشه

همینجام میتونی اونجوری ک دلت میخواد زندگی کنی

بهشت و جهنم اون دنیا ساخته ذهن بعضی از ادماس 

والاه ما تو این دنیا داریم جهنمی و بهشتی بودنو تجربه میکنیم ب چشم دیدم زندگی یکی درست عین جهنمه درسته اتیش واقعی نداره ولی ب تمام معنا داره میسوزه وبازم ب چشم دیدم که یکی تو بهشت زندگی میکنه  لذت میبره 

بهشت و جهنم تو این دنیاس

چرا کمکم نمیکنه چراااااااا

چون شک داری بهش.توکل کن صد در صد و بسپار ب خودش بدون اما اگه چجوری