2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

132 بازدید | 22 پست

یه سوال داشتم ازتون . واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

من در حال حاضر سال اولِ رشته ریاضیم . مدرسه ای هم که توش تحصیل میکنم توی استان خودمون سطح علمی بالایی داره و از نظر همه شناخته شده و مورد تاییده . من به قصدِ رشته معماری وارد ریاضی شدم اما انقدر اطرافیانم نظرات منفی دادن که واقعا دلم به شک افتاد . از طرفی واقعا به پزشکی علاقه دارم . و واقعا میخوام اگه واردش شدم تمام توانم رو براش بذارم چون حس میکنم از کار کردن توی این حیطه حس خوبی عایدم میشه .  برای همین به فکر تغییر رشته افتادم . اما خیلیا میگن اگه از ریاضی بری تجربی پشیمون میشی ، به خاطر سهمیه های زیادی که داره و نسبت داوطلباش به ظرفیت دانشگاهش . میگن رشته ای که توش هستی واقعا رشته عالیه و جای پیشرفت داره اصلا ولش نکن . بیراه هم نمیگفتن واقعا قبولی توی دانشگاه های تاپ ایران از طریق رشته ریاضی مثل آب خوردنه . از طرفیم دوباره رفتم درباره معماری تحقیق کردم دیدم اصلا از بازار کارش راضی نیستن . الان واقعا موندم چیکار کنم . این بی هدفی داره کلافم میکنه و داره به درسامم لطمه میزنه . لطفا کسایی ک تجربه دارن کمکم کنن 🙏 

ببین من ریاضی خوندم و ۷۰ درصد کلاسمون رفتن معماری و یکی از یکی پشیمون ترن الان

تا فرصت داری برو تجربی

منم میخواستم سال سوم برم ولی نرفتم و الان مث چی پشیمونم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی گفته قبولی توی شریف تهران امیرکبیر و امثالهم مثل آب خوردنه؟:/ چه بخوای پزشکی قبول شی چه بخوای مهندسی توی این دانشگاه ها بخونی باید تمام تلاشت رو بکنی 

۱۰۰۰ نفر اول رشته ریاضی هم خیلی زیاد درس میخونن

به علاقه ات نگاه کن به حرف مردم توجه نکن

حفظیاتت اگر خوبه بنظرم برو ادبیات که بتونی حقوق قبول بشی و وکالت بخونی. تجربی خ سخته چون داوطلب زیاده و رشته های تاپ کم داره.اگر فرهنگیان رو دوستداری هم انسانی و ریاضی خوبه

ببین من ریاضی خوندم و ۷۰ درصد کلاسمون رفتن معماری و یکی از یکی پشیمون ترن الان تا فرصت داری برو تجر ...

حتی اگه توی دانشگاه های مطرح ایران تحصیل کنی ؟

اگه می خواهی تغییر رشته بده به تجربی الان نهایت دو تا درس اضافه تر اونم تابستون می خونی و مسیر زندگیت عوض می شه ولی این که چند سال تو بلاتکلیفی زندگی کنی روح و روانت خسته می کنه!!!  به نظر منم برو تجربی نهایتش پرستاری قبول می شه با استخدام راحت و کار پر درآمد!! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

من خودم مهندسی میخونم البته معماری نه یک رشته دیگه

درسای دانشگاه واقعا سختن باید به ریاضی و فیزیک علاقه داشته باشی تا بتونی بخونیشون 

کلا هر رشته ای بهش علاقه نداشته باشی سخت میشه تحصیل توی اون رشته برات

مهندسیا اگ بتونی اپلای کنی بری خیلی خوبه

کی گفته قبولی توی شریف تهران امیرکبیر و امثالهم مثل آب خوردنه؟:/ چه بخوای پزشکی قبول شی چه بخوای مهن ...

نسبت به زیرشاخه های تجربی راحت تره ب نظرم . اما چیزی که واقعا آدمو اذیت میکنه سهمیه هاییه که یه سریا دارن . هیچ جوره هم نمیشه کنارشون زد .