من در حال حاضر سال اولِ رشته ریاضیم . مدرسه ای هم که توش تحصیل میکنم توی استان خودمون سطح علمی بالایی داره و از نظر همه شناخته شده و مورد تاییده . من به قصدِ رشته معماری وارد ریاضی شدم اما انقدر اطرافیانم نظرات منفی دادن که واقعا دلم به شک افتاد . از طرفی واقعا به پزشکی علاقه دارم . و واقعا میخوام اگه واردش شدم تمام توانم رو براش بذارم چون حس میکنم از کار کردن توی این حیطه حس خوبی عایدم میشه . برای همین به فکر تغییر رشته افتادم . اما خیلیا میگن اگه از ریاضی بری تجربی پشیمون میشی ، به خاطر سهمیه های زیادی که داره و نسبت داوطلباش به ظرفیت دانشگاهش . میگن رشته ای که توش هستی واقعا رشته عالیه و جای پیشرفت داره اصلا ولش نکن . بیراه هم نمیگفتن واقعا قبولی توی دانشگاه های تاپ ایران از طریق رشته ریاضی مثل آب خوردنه . از طرفیم دوباره رفتم درباره معماری تحقیق کردم دیدم اصلا از بازار کارش راضی نیستن . الان واقعا موندم چیکار کنم . این بی هدفی داره کلافم میکنه و داره به درسامم لطمه میزنه . لطفا کسایی ک تجربه دارن کمکم کنن 🙏
کی گفته قبولی توی شریف تهران امیرکبیر و امثالهم مثل آب خوردنه؟:/ چه بخوای پزشکی قبول شی چه بخوای مهندسی توی این دانشگاه ها بخونی باید تمام تلاشت رو بکنی
حفظیاتت اگر خوبه بنظرم برو ادبیات که بتونی حقوق قبول بشی و وکالت بخونی. تجربی خ سخته چون داوطلب زیاده و رشته های تاپ کم داره.اگر فرهنگیان رو دوستداری هم انسانی و ریاضی خوبه
اگه می خواهی تغییر رشته بده به تجربی الان نهایت دو تا درس اضافه تر اونم تابستون می خونی و مسیر زندگیت عوض می شه ولی این که چند سال تو بلاتکلیفی زندگی کنی روح و روانت خسته می کنه!!! به نظر منم برو تجربی نهایتش پرستاری قبول می شه با استخدام راحت و کار پر درآمد!!
در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم